Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 22 september

BERGEN OP ZOOM, 22 september 2007

Man aangehouden met 9 gram softdrugs

PUTTE: De politie hield op vrijdagmiddag een 20-jarige man uit Kalmthout aan voor bezit van softdrugs. De man was met zijn personenauto in botsing gekomen met een vrachtwagen op de kruising tussen de Koppelstraat en de Putseweg. Hierbij zou een getuige hebben gezien dat de 20-jarige man een pakketje overhandigde en dat het mogelijk om drugs ging. Hij bleek in bezit te zijn van 9 gram softdrugs. De drugs zijn in beslag genomen en de man is na betaling van een schikking van 100,- in vrijheid gesteld.

Man aangehouden voor mishandeling en rijden onder invloed

ROOSENDAAL: De politie hield op zaterdag om 02.30 uur een 24-jarige man uit Burgkirchen aan na mishandeling van een 21-jarige man uit Roosendaal. De 24-jarige man en de 21-jarige man kregen een woordenwisseling op de Markt. De verdachte zou hierbij het slachtoffer op het hoofd hebben geslagen. Hierbij liep de 21-jarige man een hoofdwond op. De 24-jarige man ging er vandoor. Hij werd korte tijd later aangehouden op de Laan van Luxemburg. De politie kon hem aan de hand van een signalement aanhouden als bestuurder van een auto. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. Hij is voor behandeling aan zijn verwonding naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte bleek op het politiebureau onder invloed te zijn van alcohol. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 345 ug/l. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur. Voor de mishandeling zal proces-verbaal worden opgemaakt. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

Drietal aangehouden na verhandeling van drugs

ROOSENDAAL: Op vrijdagmiddag zag het team Courage van de politie een overdracht van drugs op de Boulevard. Ze hielden een 18-jarige en een 32-jarige Fransman aan voor het uitvoeren, vervoeren en in bezit hebben van drugs. In de auto van de verdachten trof men 50 gram hasj en 100 gram hennep aan. De drugs zijn in beslag genomen. Ook de verkoper van de drugs, een 33-jarige man uit Roosendaal is aangehouden. Hij was in bezit van een groot geldbedrag.Tegen alledrie de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Drietal aangehouden na gooien eieren

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op vrijdagmiddag drie jeugdige eiergooiers aan. De meisjes gooiden vanaf het dakterras van een parkeergarage aan de Wassenaarstraat eieren richting voorbijgangers en winkels. Beveiliging van de parkeergarage kreeg het in de gaten, hield de drie aan en belde de politie. De 16-jarige meisjes uit Bergen op Zoom en Tholen zijn verhoord en zijn hierna met een bekeuring voor baldadigheid in vrijheid gesteld. Hun ouders zijn in kennis gesteld van het voorval.

Auteur: Inge Rijgersberg