Ronde Tafel 157 Etten-Leur bestaat 25 jaar


ETTEN-LEUR, 20070917 -- Op zaterdag 22 september 2007 viert Ronde Tafel 157 haar 25-jarig bestaan met een groot galafeest in het Trivium Hotel. Met gasten uit alle windstreken en een optreden van een internationaal befaamde artiest, belooft het een viering van formaat te worden. Dit jaar organiseert Ronde Tafel 157 Etten-Leur de `numbersmeeting', welke toevallig gelijk valt met haar 25-jarige bestaan.

Ronde Tafel 157 Etten-Leur, een service club voor heren tot en met 40, werd opgericht op 18 september 1982. De leden bestaan uit heren tussen de 27 en 40 die wonen en/of werken in de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Zundert of Rucphen. De leden, Tafelaars genaamd, komen twee keer per maand bij elkaar. Op elke tweede dinsdag van de maand is er een dinerbijeenkomst in restaurant De Zwaan en op de vierde dinsdag van de maand een zogenaamde `huisbijeenkomst'.

Van 21 t/m 23 september vindt de `numbersmeeting' in Etten-Leur plaats. Dit evenement is een jaarlijkse bijeenkomst van alle internationale Tafels met het nummer 157. Dit jaar organiseert Ronde Tafel 157 Etten-Leur de `numbersmeeting', welke toevallig gelijk valt met haar 25-jarige bestaan.


Op vrijdag de 21ste worden alle gasten ontvangen in `De Kamer' van het Cloveniersgilde Etten. Zaterdag overdag is een prachtig programma waarna de dag wordt afgesloten met een groot gala feest in het Trivium Hotel. Naast de Tafelaars en Oud-Tafelaars zullen ook leden van de zuster Tafels uit Duitsland [St. Ingbert], Engeland [Salisburry] en Zuid-Afrika [Peterburg] aanwezig zijn. Daarnaast is ook nog een delegatie van het nationale Ronde Tafel bestuur uit Nederland en België aanwezig.


Traditiegetrouw wordt er zondagochtend gezamenlijk een brunch genuttigd, waarna vervolgens de `numbers challange' plaatsvindt. Dit jaar bestaat deze challenge uit een boerengolf competitie, waarbij de Tafels de onderlinge strijd aangaan om een bokaal.





Ingezonden persbericht