Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival
'B a c k H o m e '

Persbericht 28 mei 2007

Deejays hopen op een 'revival van negen mooie revivals'

Voorverkoop 'Back Home' van start

Het is nog niet zo dat de drankhekken klaar staan bij de VVV in Hardenberg en de Evenementenhal Hardenberg maar de mededeling dat de voorverkoop voor de allerlaatste editie van 'Back Home' op 22 september al aanstaande vrijdag 1 juni van start gaat heeft heel wat reacties teweeg gebracht. NO Overijssel lijkt van plan de laatste Back Home in de sfeer van de allereerste (in 1998) te willen vieren.

Vrijdag is het dan zover. De voorverkoop voor 'The Final', zoals de laatste Back Home omgedoopt is, gaat van start. Kaarten á 10 euro zijn vanaf die dag te koop bij de VVV en de Evenementenhal, beiden in Hardenberg. Met de tiende editie komt er een einde aan de succesreeks die in 1998 begon. "In eerste instantie hopen we als deejays op precies hetzelfde publiek als in 1998 maar iedereen is natuurlijk welkom. Met de muziek proberen we hetzelfde sfeertje weer te krijgen want de playlist van 1998 was er nog. Wat zou het fantastisch zijn als we elkaar, publiek en deejays, nog één keer zouden belonen met een fantastische Back Home. Een soort revival van negen mooie revivals," zegt deejay Roel Zweers, die positief is gezien de geluiden die de diskjockeys van alle kanten bereiken. "We laten het maar gebeuren," zegt Zweers. In eerste instantie gaan we voor een weergaloze finale en in tweede instantie willen we gelukkige bezoekers verrassen met een aantal prachtige prijzen, waaronder een tweepersoons reis naar Amerika. Zie het als een soort afscheidscadeautje."

Van veel mensen is al bekend dat ze vrijdag hun tickets gaan kopen. Dat zijn de mensen die zekerheid willen voor ze op vakantie gaan. De zekerheid om na negen afleveringen ook de tiende te bezoeken. Zij weten dan zeker dat ze zaterdagochtend om even na twee uur als allerlaatste plaat van Back Home voor de tiende keer kunnen meezwaaien en meedansen op de Three Degrees met de Back Home alltime hit: 'When will i see you again'.

Alle Back Home-informatie is ook na te lezen op www.evenementenhalhardenberg.nl

Evenement: Poprevival Back Home
Datum: Zaterdag 22 september 2007
Aanvang: 21.00 uur (doors 20.00 uur)
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Voorverkoop: vanaf 01-07 bij VVV Hardenberg en Evenementenhal Hardenberg

Einde persbericht



Ingezonden persbericht