Ingezonden persbericht


Nieuws op www.wijninfo.nl

Roussillon Dessert Trophée @ Chocola d'Amour !

PERSBERICHT

Rotterdam, 25 juni 2007

Roussillon Dessert Trophée @ Chocola d'Amour !
"Maak dé perfecte match van een Vin Doux Naturel uit de Roussillon én een chocoladedessert!"

De Roussillon Dessert Trophée, editie 4. Dé Vin Doux Naturel - dessertwedstrijd, in een knisperend chocolade jasje! De beslissende finale, onder leiding van toppatissier Olivier Bajard uit Frankrijk, vindt plaats tijdens het Chocola d'Amour festival in de Kunsthal te Rotterdam op zaterdag 22 september.

Teams, bestaande uit chef en sommelier van Nederlandse restaurants, worden uitgedaagd hun perfecte match te maken met een zelfgekozen Vin Doux Naturel uit de Roussillon en een hemels chocoladedessert. Inzendingen worden beoordeeld door een vakjury, waarna de vier beste teams hun combinaties tijdens de finale in de Kunsthal presenteren.

Reis naar de Roussillon

Het winnende team wint een reis naar de Roussillon. De chef mag stage lopen op de

"Ecole Internationale de Patisserie" van Olivier Bajard in Perpignan. De sommelier maakt een tour langs verschillende wijnhuizen om de mooiste wijnen uit de regio te proeven.

Ook meedoen?

Schrijf je dan als team in vóór 15 augustus 2007 via het inschrijfformulier op www.totpr.nl/roussillon.html en mail dit samen met een mooie kleurenfoto van het dessert naar info@totpr.nl onder vermelding van Roussillon Dessert Trophée 2007.

Per post insturen mag natuurlijk ook.

Meer informatie?

Op www.totpr.nl/roussillon.html staat meer achtergrondinformatie over de wedstrijd, spelregels en andere belangrijke gegevens voor de deelnemers.

Ook kunt u contact opnemen met TOT-PR via tel. 010-2211311 óf per email: info@totpr.nl