Nuon

PERSUITNODIGING
Amsterdam, 12 september 2007

Opening Nuon Energiewinkel in Amsterdam

Graffiti-artiesten 'stylen' designradiatoren Nuon

Graag nodigen wij je uit voor de opening van de achtste Nuon Energiewinkel. Deze opening vindt plaats op zaterdag 22 september om 12.00 uur aan de Spaklerweg 20 in Amsterdam, naast het Nuon-hoofdkantoor.

Met de energiewinkel in Amsterdam wil Nuon haar klanten uit de noordelijke randstad persoonlijk van dienst zijn. In de Nuon Energiewinkel vinden consumenten alles over energie en verwarming onder één dak. Je kunt in de Nuon Energiewinkel terecht voor deskundig en onafhankelijk advies over HR-ketels en designradiatoren, elektronische huisbeveiliging, advies over energiebesparing en gas-, stroom- en servicecontracten.

De Amsterdamse vestiging wordt geopend met een bijzonder graffiti-evenement. Ter gelegenheid van de opening hebben de Duitse graffiti-kunstenaars Tasso en Case enkele designradiatoren 'gestyled' (foto bijgesloten; hogere resolutie beschikbaar). En om 12.00 uur voorziet Jannes van Loon samen met Graffiti Art Projects een tien meter lang doek van een origineel graffiti-kunstwerk.

De bewerkte designradiatoren en delen uit de wand worden in de weken na de opening geveild via eBay. De opbrengsten hiervan gaan naar FRES, een stichting die gezinnen op het platteland van Afrika voorziet van schone stroom uit zonne-energie. Nuon ondersteunt FRES in deze doelstelling.

Graag horen wij of je bij de 0pening aanwezig wilt zijn. Dat kan door te reageren op deze e-mail of te bellen naar Nuon Mediarelaties, tel. 020-5974200. Je aanwezigheid stellen wij op prijs.

Met vriendelijke groet,

Melanie Poort
Nuon Mediarelaties