Ingezonden persbericht


Jan Smit komt met zijn eigen J-STYLE jeanslijn!

J-STYLE denim. Jan Smits jeans, inspired by New York

Amsterdam, 20 september 2007 - Vanaf zaterdag 22 september is bij alle C&A filialen de exclusieve J-STYLE jeanslijn van Jan Smit verkrijgbaar. Sinds september 2006 wordt de J-Style collectie voor dames, heren en kinderen met succes verkocht bij C&A. Jan miste echter nog één belangrijk item in zijn collectie: dé perfecte jeans! De J-STYLE jeanslijn voor mannen telt acht verschillende modellen met ieder een eigen fit en washing. Voor de nieuwe campagne van J-STYLE jeans is Jan afgereisd naar hét New York, om daar inspiratie op te doen in het Mecca van de "urban jeans culture". Gelijk met de introductie van de jeanslijn, lanceren Jan Smit en C&A de fashion website mooivanjansmit.nl.

Jan Smit: 'Ik draag zelf ontzettend veel jeans en daarom mag dit item zeker niet ontbreken in de J-STYLE collectie. Mannen (en ik dus ook) zijn echter heel kritisch op hun jeans als het gaat om de fit en de washing. We zijn dan ook lang bezig geweest met de voorbereiding, maar het resultaat is echt super. Ik ben echt ontzettend trots! Mijn jeans collectie kan de vergelijking met Top internationale merken zonder meer doorstaan!'.

Van Chilled tot Easy light
De jeanslijn bestaat uit acht verschillende modellen: Easy Light, Easy Dark, Trebble, Sound, Reverse, Chilled, Stage, Scratch. Namen die duidelijk geinspireerd zijn door muziek. Voor verschillende gelegenheden een andere jeans; van casual en professional tot party. Alle jeans zijn original, hebben een super fit en zijn ook nog eens betaalbaar. Ze zijn vanaf 22 september exclusief verkrijgbaar bij C&A voor 39,95 euro. Vijf van de acht modellen worden verkocht in alle 119 winkels van C&A en de andere 3 modellen in de grootste filialen.

De campagne
De introductie van de jeanslijn gaat gepaard met een TV-commercial vanaf 21 september en ABRI's en Billboards vanaf 24 september. De opnames hiervoor zijn gemaakt in New York; de stad van de jeans. Jan Smit toont de jeans in een Road movie-achtige setting, terwijl hij de "Capital of the World" exploreert.

mooivanjansmit.nl
Gelijk met de introductie van de jeanslijn, lanceren Jan Smit en C&A de fashion website mooivanjansmit.nl. Op deze site vinden fans een compleet overzicht van de J-STYLE collectie dames, heren en kinderen, making-off beelden en alle C&A commercials met Jan. Vanaf de site kan er makkelijk doorgeklikt worden naar Wehkamp.nl waar de collectie ook online verkrijgbaar is.

J-STYLE bij C&A
Jan Smit en C&A werken vanaf september 2006 samen! In het afgelopen jaar is er veel gebeurd en bereikt: de collecties J-STYLE en Jan's keuze voor dames en heren zijn het gehele jaar succesvol verkocht in alle filialen. De collecties voor dames en heren waren beide een groot succes en in mei van dit jaar is de kindercollectie gestart. Een absoluut hoogtepunt was ook de J-STYLE underwearcollectie.

Noot voor de redactie