Op de pedalen voor het goede doel tijdens spinning marathon Krimpen


Opbrengst Spinningmarathon komt ten gunste aan Doe Een Wens Stichting

KRIMPEN A/D IJSSEL, 20070912 -- Zaterdag 22 september 2007 zal tijdens het vijfjarige jubileum van Health Center MyMove aan de IJsseldijk 375b in Krimpen a/d IJssel een heuse spinning marathon worden georganiseerd. De opbrengst komt ten goede aan de Doe Een Wens Stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar vervult.

Spectaculair
In twee rondes van drie uur gaan zo`n 65 spinners aan het werk om u te laten genieten van een spectaculaire spinning show. Alle spinners worden gesponsord door familie, vrienden en misschien wel door u. De opbrengst van deze dag is bestemd voor de Doe een Wens Stichting Met de opbrengst van deze dag kan er misschien weer een wens vervuld worden. Supporters, u bent van harte welkom! Bent u zelf enthousiast geworden? U kunt zich vanaf heden aanmelden bij de receptie van MyMove. Helaas is dit op de dag zelf niet meer mogelijk. Minimale sponsor bijdrage ¤32,50 per deelnemer inclusief lunchpakket. De eerste groep start om 9.00 uur en de tweede groep om 12.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.mymove.nl

Doe Een Wens Stichting Nederland
De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. Doe Een Wens wil het wenskind een onvergetelijke tijd bezorgen, even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Door de jaren heeft de Stichting al 2000 wensen vervuld. Doe Een Wens is voor haar werk afhankelijk van de steun en betrokkenheid van bedrijven, donateurs, ambassadeurs en circa 225 vrijwilligers. Heeft u ook interesse in een vrijwilligersfunctie in de regio Rijnmond, kijk dan op onze website www.doeeenwens.nl. Hier vindt u een actueel overzicht van de vrijwilligersfuncties die wij momenteel hebben.





Doe Een Wens Stichting