Ingezonden persbericht


Loop van Dam tot Dam met Lubbers & De Jong

Kom uit dat redactiehok en trek je trainingspak aan!

Altijd al iets aan je conditie willen doen? Ga de strijd aan met je collega's en loop voor het goede doel! Op zondag 23 september 2007 vindt de 23e editie van de Dam tot Damloop plaats. De Dam tot Damloop is een trimloop van Amsterdam tot Zaandam over een afstand van 10 Engelse Mijl (16,1 km).

Omdat wij al jaren roepen dat we mee willen doen, maar dit nog nooit hebben gedaan. En omdat we al jaren van collega's en vrienden horen dat ze mee willen doen, maar dit nog nooit hebben gedaan, heeft Lubbers & De Jong besloten het dit jaar professioneel aan te pakken.

Loop met ons mee!
Vanaf april organiseert L&DJ een maandelijkse D2D check-up om zo in zes fasen een optimale conditie te bereiken. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten ontvang je een persoonlijk trainingsschema en krijg je professionele adviezen en tips tot aan de Dam tot Damloop in september. En dan kun je laten zien wat je waard bent!

De kilometers die je loopt worden gesponsord door Lubbers & De Jong en haar klanten. De opbrengst van de loop gaat naar Stichting Intermobiel. Intermobiel is een digitale ontmoetingsplaats voor en door jongeren die minder mobiel zijn, zodat zij via internet in contact kunnen komen met lotgenoten. Daarnaast behartigt de stichting de belangen van deze jongeren en regelt bijvoorbeeld een bioscoop- of concertbezoek met ligrolstoel of bed.

Kortom:
Goed voor jezelf en voor het goede doel!

De eerste bijeenkomst is op 14 april om 12 uur in het Amsterdamse Bos. Meld je voor 1 april aan door een mail te sturen naar pleuni@l-dj.nl Voor meer informatie en de deelnemers die zich al hebben aangemeld, kijk op www.l-dj.nl/d2d.htm.

Met vriendelijke groet,
Lubbers & De Jong
Pleuni Hooijman

Falckstraat 14
1017 VW Amsterdam
t. 020 - 421 05 65
http://www.l-dj.nl

Participant van Deloitte Technology Fast 50, www.fast50.nl