Politiebond ACP

2 april 2007

Hardlopen met 1000 collega's!

Categorie: ACP nieuws, Actueel, Politiestudenten

Wil jij samen met minimaal 1000 collegas deelnemen aan de Dam tot Damloop? In 2007 krijg jij hiervoor de kans!

Op 23 september lopen collegas via de IJtunnel en aangemoedigd door meer dan honderdduizend toeschouwers de Dam tot Damloop. Wil jij hier ook bij zijn? Geef je dan snel op via de website. Houd je wel van een uitdaging dan ben jij van harte welkom.

Alles op een rijtje
Of je nu executief of administratief/technisch werkzaam bent iedereen kan meelopen. De vier Engelse mijl (6,4 km.) is vooral geschikt voor collegas die nog niet sporten en bewegen, maar hier wel mee willen beginnen. De tien Engelse mijl (16,1 km.) is meer een afstand voor collegas die al wat langere tijd in beweging zijn. De bedoeling is dat 750 collegas de kans krijgen zich in te schrijven voor de langste afstand en 250 belangstellenden het kortere parcours gaan lopen.

Wat wordt er geboden?

* Gratis inschrijving

* Een volledig kledingpakket (inclusief loopschoenen)
* Op achttien plekken in het land op maat gesneden trainingsclinics (voorjaar)

* Op de dag van de loop een prachtig eventshirt (wordt vast een collectors-item

* Vanuit alle politieonderdelen rijdt op 23 september een bus om de deelnemers te vervoeren

* Catering ter plekke

Organisatie
Nike heeft een apart startvak georganiseerd voor jou en je collegas. Het wordt een evenement waarin de politie zich van haar beste kant laat zien. Inmiddels is een landelijke projectgroep samengesteld om het initiatief te realiseren. Een enorme klus, waar ook de ACP haar steentje aan bijdraagt.

Inschrijven en communicatie
Inschrijven kan tot en met 15 april 2007. Na 16 april krijg je bericht of je bent ingeloot voor deelname. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen dat naar rato per korps verdeeld wordt. Inschrijven? Kijk op www.fvtpolitie.nl/. Vanzelfsprekend houden wij je de komende maanden op de hoogte over de stand van zaken en het verloop van de voorbereidingen.

Nog even dit
De Dam-tot-Damloop is al 23 jaar het grootste hardloopevenement van Nederland en zelfs de grootste bedrijvenloop ter wereld in haar soort met ca. 35.000 deelnemers. Er zijn parkoersen van vier Engelse mijl (6,4 km) en tien Engelse mijl (16,1 km), waarlangs honderdduizenden toeschouwers onder grote persbelangstelling een internationale uitstraling opleveren. Vele bedrijven en organisaties uit de profit en non-profitsector participeren. Het evenement voor de politie wordt gefinancierd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Raad van Hoofdcommissarissen
---

Links:
www.damloop.nl

www.fvtpolitie.nl