Amsterdam Oud Zuid


Zondag 23 september 2007 autovrije dag

Zondag 23 september vindt de autovrije dag plaats in Amsterdam binnen de ring. Stadsdeel Oud-Zuid doet dit keer ook mee. Het wordt een dag vol evenementen en activiteiten op straat. Ook u kunt deze dag van alles organiseren.

Dus maak van de gelegenheid gebruik en doe mee! Regel een straathockeywedstrijd, badmintontoernooi, milieumarkt, freestyle-parcours of straatlunch op plekken waar dat normaal niet kan. Of verzin iets anders.

Ideeënplattegrond

Alle ideeën zijn welkom, van bewoners en ondernemers, als het maar op de één of andere manier aansluit bij het thema van de dag: 'gezond bewegen in een schone stad'.

Kijk op www.autovrijedag.amsterdam.nl voor de ideeënplattegrond met meer informatie over de dag en de andere activiteiten waaraan je kan deelnemen, zoals de Dam tot Damloop, het Amsterdams Straatvoetbal Toernooi (met Johan Cruyff), de skateboardwedstrijd van Monkeyboards, fietsroutes en een skatetour.

Aanmelden activiteiten

De autovrije dag vindt plaats in alle stadsdelen binnen de ringweg, behalve Zeeburg. Als uw activiteit is aangemeld, komt deze ook alvast op de ideeënplattegrond op de website. Wilde u al iets organiseren in deze periode? Plan het dan op de autovrije dag! Aanmelden kan tot 1 juni via www.autovrijedag.amsterdam.nl.

Autovrij