Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 24 april 2007

Yolanthe versterkt team van try before you die

In het derde seizoen van het BNN-programma Try Before You Die wordt het team versterkt door Yolanthe Cabau van Kasbergen. Het team bestaande uit Katja, Sophie Hilbrand, Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Ruben Nicolai en Sander Lantinga, staat ook dit seizoen weer voor de grootste uitdagingen. Try Before You Die is vanaf maandag 23 september tot en met 18 november van 22.00 uur tot 22.40 uur te zien bij BNN op 3.

Yolanthe is naast actrice in onder andere de populaire soap ONM ook te zien in het BNN-programma URBNN . Nu mag ze zich bewijzen als waaghals in Try Before You Die. Yolanthe: "Spannend? Ja, dat zeker! Bang? Nee, dat niet, want uitdagingen ga ik graag aan. " Als Yolanthe straks op de vleugel van een opstijgend vliegtuig staat, kan zij de daad bij het woord voegen.

In Try Before You Die doen de BNN-presentatoren alle dingen die ze eens in hun leven gewoon moeten hebben gedaan. Zo danst Sophie dit seizoen de Samba in glitteroutfit tijdens het carnaval in Rio de Janeiro, poseert Dennis voor het Amerikaanse Playgirl Magazine, rijdt Katja dwars door een slagboom heen, krijgt Nicolette tienduizend bijen op haar lijf, wordt Filemon als levende kanonskogel afgeschoten en doen Sander en Ruben mee aan Te Land, ter Zee en in de Lucht.

Meer informatie en foto's: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl