Verschijning nieuw kinderboek Daphne Deckers

17/09/2007 17:21Tirion Uitgevers BVOp 23 september verschijnt het nieuwe kinderboek van Daphne Deckers: Marijn in de Woestijn.

Het boek wordt op deze dag feestelijk gepresenteerd in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Tijdens de presentatie leest Daphne Deckers stukjes voor uit het boek. Daarnaast zingt Theater Terra enkele liedjes uit de voorstelling Matroos in de Doos, een eerder kinderboek van Daphne Deckers. De presentatie is toegankelijk voor bezoekers van het museum. Alle kinderen tot 12 jaar krijgen die dag de speciaal door het museum gemaakte Marijn in de woestijn-speurroute, om zelf de Egypte-afdeling te ontdekken. Vanaf 25 september is deze route voor EUR 1,- te koop in het museum.

Over het boek
Marijn in de woestijn gaat over de achtjarige Marijn die na een bezoek aan in het museum in Leiden plotseling in het oude Egypte terechtkomt. Daar volgt een spannende zoektocht naar huis. Het boek is geïllustreerd door Wilbert van der Steen en geschreven voor kinderen van 6-9 jaar. De prijs van het boek is EUR 14,95,-. Marijn in de Woestijn is de opvolger van het kinderboek Matroos in de Doos. Vanaf 7 oktober speelt jeugdtheatergezelschap Theater Terra door heel Nederland 100 voorstellingen van dit boek.

http://www.tirionuitgevers.nl