Gemeente Lingewaard


Verkeersmaatregelen tijdens koopzondag Bemmel op 23 september Ten behoeve van een veilig en ordelijk verloop van de koopzondag in het centrum van Bemmel op zondag 27 september 2007 zijn de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen genomen.

Afsluitingen zondag 27 september van 10.00 uur tot 17.30 uur Op zondag 27 september 2007 vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur zullen in beide richtingen voor al het rijdende verkeer afgesloten zijn:
- de Dorpsstraat vanaf de Van Ambestraat tot de Loostraat;
- de Loostraat, vanaf de Dorpsstraat tot aan perceelsnummer 9 (De Vlinder);

- de Dorpsstraat, vanaf de Deken dr. Mulderstraat tot aan Oostervelden;

- de dr. Poelstraat ter hoogte van het parkeerterrein Kloosterplaats;

- de Klappenburg ter hoogte van het parkeerterrein Kloosterplaats;

- Deken dr. Mulderstraat vanaf de Dorpsstraat tot aan apotheek Flohil;

Voor alle bovengenoemde, afgesloten (delen van) wegen, inclusief de daaraan gelegen parkeerplaatsen en vakken, geldt tevens voor de genoemde dagen en tijden een verbod om stil te staan. Op bovengenoemde dagen en tijden mogen op de vermelde (delen van) wegen geen voertuigen aanwezig zijn.

Verwijderen voertuigen / wegsleepregeling
Een ieder wordt verzocht op de hierboven genoemde (delen van) wegen en tijdstippen geen voertuigen te parkeren en die dus zonodig tijdig van te voren te verwijderen en ergens anders te parkeren. Aangezien de wegsleepregeling van toepassing is, zullen geparkeerde voertuigen op bovengenoemde wegen en tijdstippen op kosten van de overtreder weggesleept worden.