Provincie Noord-Holland

Datum

19-9-2007

Onderwerp

Gedeputeerde Hooijmaijers geeft startschot Mini Dam tot Damloop

Ingrid Kooiker

Gedeputeerde Ton Hooijmaijers van de provincie Noord-Holland geeft op zondag 23 september om 09.45 uur het startschot voor de Mini Dam tot Damloop, het kinderevenement van de Dam tot Damloop. De provincie Noord-Holland is sponsor van de Dam tot Damloop.

Naar schatting 4.000 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar oud zullen zondag 23 september 0,6 of 2,2 km lopen. Het parcours loopt vanaf de Burcht door het centrum van Zaandam naar de finish op de Peperstraat, waar later op de dag ook andere Dam tot Damlopers finishen. Naast een echte medaille krijgen ze ook een tas met leuke cadeautjes, waaronder een van de provincie Noord-Holland.

Sponsoring
De provincie Noord-Holland sponsort de Dam tot Damloop met een financiële bijdrage maar ook met een fluitje voor de jongste lopers aan de Mini Dam tot Damloop en biologische appelsap voor de wandelaars van de Dam tot Dam wandeltocht. De provincie Noord-Holland stimuleert dat zoveel mogelijk volwassenen, jongeren en kinderen bewegen.

Er doen zes businessteams van de provincie Noord-Holland mee aan de 10 Engelse Mijl. Ook gedeputeerde Peter Visser loopt mee.

Geef uw mening! Reageer op dit bericht