RTL Group

Enrique Iglesias zingt, praat en kookt in 'Life & Cooking'

Op zondag 23 september hebben Carlo & Irene een wereldster te gast in hun 'Life & Cooking': Enrique Iglesias. Onlangs had de Spaanse zanger weer een wereldhit met 'Do You Know (The Ping Pong Song)', maar hij zit al jarenlang stevig in het zadel van superster. Sinds hij in 1995 zijn eerste album uitbracht, scoorde hij een hele reeks van wereldhits, zoals 'Bailamos', 'Hero', 'Escape', 'Not In Love', 'Love To See You Cry', 'Could I Have This Kiss' en 'Rhythm Divine'. Veertig miljoen albums heeft hij wereldwijd verkocht maar hij komt nog steeds graag in Nederland. Op zaterdag 27 oktober treedt hij op bij de TMF Awards en maandag 19 november geeft hij zelf een concert in Ahoy'. En dan is het een kleine stap naar 'Life & Cooking'. In het populaire zondagmiddagmagazine van RTL 4 zingt hij zondag aanstaande het nummer 'Tired Of Being Sorry' van zijn nieuwste album 'Insomniac'. Daarnaast gaat Enrique ook Spaanse gerechten koken met 'Life & Cooking'-kok Robert Verweij en worden de tribunes in de studio bevolkt door tientallen hele grote fans.

Uitzending: RTL 4, zondag 23 september, tussen 16.45 en 18.55 uur (tussen 18.00 en 18.10 uur onderbroken door het RTL Nieuws).

Website: www.lifeandcooking.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl