Ingezonden persbericht


Adres Zwarte Sternhof 5
2623 MC Delft
Telefoon 015 - 750 71 90
Email sales@seven.fm
Internet www.seven.fm

PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

Seven FM Gospelawards 2007

Delft, 24 september 2007

Seven FM opent stembussen Gospelawards 2007

Uniek in Nederland: De Gospelawards. Net als vorig jaar maakt Seven FM het mogelijk voor christelijke artiesten, uit zowel binnen- als buitenland, in Nederland een prijs te krijgen voor hun muziek.

Het idee komt van Seven FM oprichter en DJ Nando Kok: 'Voor christelijke artiesten is in Nederland weinig aandacht. Tijdens de Gospelawards geeft Seven FM deze artiesten de aandacht die zij verdienen en de Gospelawards zijn een goede manier om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de christelijke muziekwereld.'

Sinds 23 september kunnen de luisteraars van Seven FM stemmen op hun, door Seven FM genomineerde, favoriete artiesten en albums! Op 11 november, in een speciale Awardsuitzending, zullen de winnaars van de Seven FM Gospelawards 2007 bekend worden gemaakt. Meer informatie over de gospelawards is terug te op www.gospelawards.nl.

Seven FM is de hitradiozender voor christelijk Nederland. De internetzender bestaat sinds 2004 en zendt uit via www.seven.fm. Seven FM is sinds 2006 ook wereldwijd te ontvangen met GPRS en UMTS via www.pda.seven.fm. Door middel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief te zijn voor de seculiere media. Seven FM bereikt maandelijks ruim 7.000 mensen via haar website en stream.

Seven FM is de radiozender van onder meer de Group 1 Crew, DJ Tony Foxx, Mute Math, Angelique en Toby Mac.