Ingezonden persbericht


Persbericht Westerhoven. 11-09-2007

Open dag Montana Snowcenter

Wintersport informatiemarkt en tweedehands skibeurs

De jaarlijks terugkerende open dag van Montana Snowcenter wordt dit jaar gehouden op Zondag 23 september 2007. Wintersport is nog steeds een hobby van velen en ook de echte sneeuw van Montana Snowcenter blijft ongekend populair. De gratis open dag is een uitgelezen mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wintersport. Daarnaast zijn er optredens, animatie, entertainment, mogelijkheid tot het volgen van introductielessen en nog veel meer. Tijdens de open dag wordt er ook een demonstratie gegeven door het ski- en snowboardteam van Montana Snowcenter.

Op de wintersportinformatiemarkt staan weer tientallen bedrijven en instellingen die u informeren over alle taken van de wintersport. Op de tweedehands skibeurs kunt u uw eigen materiaal inleveren om te verkopen of zoeken tussen de vele wintersportartikelen die aangeboden worden. Meer informatie over de open dag vindt u op: www.ski-beurs.nl.

De open dag wordt gehouden op Zondag 23 september 2007 van 13:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis. Meer informatie over de open dag van Montana Snowcenter staat op www.ski-beurs.nl.
---

Noot voor de redactie,