Uniserver Internet loopt Dam tot Damloop voor KiKa


HEERHUGOWAARD, 20070821 -- Op zondag 23 september 2007 loopt Uniserver Internet uit Heerhugowaard met een team van een zevental jonge ambitieuze hardlopers de Amsterdamse Dam tot Damloop ten bate van stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Onder het motto dat kinderkanker niet de eindstreep mag betekenen loopt Uniserver Internet de 10 mijl (16,1 km) voor een nieuw begin. Via de speciaal daarvoor in het leven geroepen website www.nieuwbegin.nu werft zij sponsorgeld ten behoeve van KiKa.

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die gezamenlijk een sportieve prestatie neerzetten. De Dam tot Damloop kende vorig jaar ruim 30.000 deelnemers waarvan er 20.000 deelnemers afkomstig waren uit business teams. Uniserver Internet heeft besloten om in samenspraak met KiKa deze loop in het teken te zetten voor de strijd tegen kinderkanker.

Haar doelstelling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen dat geheel ten goede komt aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Want kinderen horen lekker te spelen en te rennen, in plaats van te strijden tegen kanker.

Wie het team wil sponsoren, kijkt op: www.nieuwbegin.nu.