Ingezonden persbericht


Persbericht

Drie keer try-out in Theater de Uitstek

Drie avonden, drie voorstellingen, 30% korting op één van de drie

Op zondag 23 september, vrijdag 28 september en zondag 30 september vinden er in Theater de Uitstek drie try-outs plaats. Drie verschillende voorstellingen in drie verschillende genres, namelijk, toneel, familievoorstelling en klassieke muziek zullen de altijd spannende eerste keer beleven, dat ze voor publiek opgevoerd worden. Theater de Uitstek wil ter gelegenheid van deze try-outs het publiek ook een kans geven kennis te komen maken met het Theater en biedt het publiek daarom 30% try-outkorting op een kaartje voor één van de volgende drie voorstellingen.

Arsenicum en Oude Kant
Hetty Heyting, Truus ter Selle, Marnix Kappers e.a. Zondag 23 september 2007, 20.15 uur

¤ 16,- / ¤ 14,50

Toneel (Try-out)

Arsenicum en Oude Kant
Hetty Heyting, Edda Barends, Marnix Kappers e.a.

Twee zussen op leeftijd hebben de gewoonte om eenzame mannen uit hun lijden te verlossen door ze te vergiftigen met glaasjes vlierbessenwijn. De lijken laten ze vervolgens verdwijnen in hun kelder. Als er op een avond een neef voor de deur staat met ook een lijk in zijn kofferbak, nemen de gebeurtenissen een levensgevaarlijke, maar dolkomische wending! Na de succesvolle psychologische thriller Moordspel is het Thriller Theater dit seizoen met Arsenicum en oude kant de richting van de comedy-thriller ingeslagen. Een toneelklassieker die humor en horror samenbrengt.

Xynix Opera
Tantes
Vrijdag 28 september 2007, 19.00 uur

¤ 10,- / ¤ 7,50

Familievoorstelling
Leeftijd: 7 + (Try-out)

Een muzikaal sprookje met en geheimzinnige ondertoon. De drie tantes zien eruit als lieve oude dames, maar dat is maar schijn! Ze hebben namelijk een hekel aan... kinderen! Hun grote wens is om alle kinderen uit de weg te ruimen. Gelukkig kan die wens alleen in vervulling gaan als ze een speciaal lied zingen, maar daar hebben ze kinderstemmen voor nodig. Waar vind je die? In een kinderkoor natuurlijk!

Van Swieten Society
De Keuze van Baron Van Swieten
Zondag 30 september 2007, 14.00 uur

¤ 12,50/ ¤ 10,-

Klassieke muziek (Try-out)

Van Swieten Society
De Keuze van Baron Van Swieten

Baron van Swieten, hoofd van de keizerlijke Bibliotheek in Wenen en naamgever van de Van Swieten Society, was één van de eersten die concerten organiseerde met 'oude muziek': muziek van Händel en Johann Sebastian Bach. Door zijn persoonlijke relatie met Carl Philipp Emanuel Bach, Haydn en Mozart was hij misschien wel de grootste kenner ooit van de klassieke meesters. Met dit programma, zo rijk aan klassieke kleuren en van een aanstekelijke energie, zou Van Swieten zijn adellijke concertbezoekers een groot plezier hebben gedaan.

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Valesca Mulder, tel: 078-6194508 of uitstek@gmail.com

Theater de Uitstek

Norderstedtplein 10

3332 GK Zwijndrecht

078 - 619 43 33

www.uitstek.nl