De 14e Nationale Frettendag


ALMERE, 20070709 -- Op zondag 23 september 2007 wordt op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere de 14e Nationale Frettendag van Stichting De Fret gehouden. Een dag voor iedereen: met en zonder fretten! Tijdens deze frettendag worden de fretten gekeurd, worden er lezingen over de gezondheid van de fret verzorgd, is er een frettenrace en kunnen bezoekers kennis maken met de fret als huisdier.

De frettendag is een (jaarlijks) terugkerend evenement dat bezocht wordt door honderden frettenliefhebbers uit het gehele land. Er zullen op deze dag diverse activiteiten zijn, zoals de frettenkeuringen (door dierenartsen), maar ook demonstraties. Zo zal er een valkenier aanwezig zijn. Er zullen tevens diverse stands zijn met allerlei artikelen voor fretten(liefhebbers) zijn. Kortom: er is genoeg te doen!

Deze dag is voor iedereen toegankelijk: bezoekers met en zonder fretten. Let op: alle fretten dienen ingeënt te zijn tegen hondenziekte. Hier wordt streng op gecontroleerd!
De frettendag duurt van 10 uur tot 16.30 uur. Het landgoed ligt aan het Kemphaanpad in Almere.

Meer informatie over deze dag en inschrijfformulieren voor de keuring kunt u vinden op www.frettendag.nl of telefonisch via Stephenie Baas op nummer 035 - 58 28 529

Stichting De Fret