Digitale Gemeente Houten

Toneelcursus

zondag 23 september 2007 - Bron: Stichting Enter

Vorig jaar was de toneelcursus een groot succes. De kinderen hebben hun zelfgeschreven stuk gepresenteerd aan familie en vrienden. Het stuk hebben ze onder begeleiding van de docente geschreven en kwam tot stand met behulp van onder andere improvisatiespellen. Ook dit jaar organiseert Stichting Enter weer een toneelcursus en er zijn nog plaatsen vrij! De kinderen leren tijdens de cursus improviseren, voor de groep staan en oplossingen bedenken in de meest vreemde situaties. Verder stimuleert de cursus veel creativiteit en lerende kinderen om samen te werken.
Doe mee aan de leuke cursus onder begeleiding van een beroepsdocente. Laat je creativiteiten zien en schrijf samen met de groep je eigen toneelstuk.

De cursus wordt aan twee groepen aangeboden. Voor kinderen van 6 tm 8 jaar is er woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 les. De lessen voor kinderen van 9 tm 12 jaar vinden woensdag van 16.00 tot 17.30 plaats.

Voor informatie kunt u bellen naar 030-6341757, mailen naar jessica@chipolata.nl of kijken op www.stichtingenter.nl/cursussen

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).