Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (23/09)

BERGEN OP ZOOM, 23 september 2007

Vissen, barbecuen zonder legitimatie leidt tot aanhouding HOOGERHEIDE: Een tweetal inwoners van Polen en een inwoner van Duitsland zijn zaterdagmiddag onaangenaam verrast. Het drietal veroorzaakte de nodige rookoverlast op de Rijksweg waarna de politie hen controleerde. Het bleek dat men aan het vissen was zonder vergunning en dat men niet in het bezit was van een legitimatie. Na controle en nadat alles was opgeruimd mochten zij met een bekeuring op zak hun weg weer vervolgen.

Politie houdt snelheidscontrole
DINTELOORD: De politie heeft zaterdagmiddag op de Steenbergseweg een snelheidscontrole gehouden. Op deze weg waar 80 km per uur is toegestaan passeerden 1890 bestuurders de controle, waarbij er 28 te hard reden. Zij kunnen een bekeuring tegemoet zien.

Drie verdachten aangehouden voor diefstal van autos
ROOSENDAAL: Twee dienstdoende politieagenten reden zaterdagnacht voorbij de Boulevard toen zijn plotseling iets verdachts zagen. Bij controle nabij de garageboxen bleek daar een drietal autos te staan alsmede een drietal personen. Bij het nakijken van de autos bleek het te gaan om een drietal gestolen autos. Het is nog niet bekend waar de autos zijn weggenomen. Het drietal is hierop aangehouden. Het betreft twee 23-jarige en een 22-jarige inwoner van Roosendaal. De verdachten zijn inverzekering gesteld. De politie heeft een onderzoek ingesteld in de garageboxen en trof daarbij goederen aan, waaronder GHB, die zijn inbeslaggenomen voor nader onderzoek. De technische recherche onderzoekt de autos en garageboxen op sporen.

Flatscreen gestolen bij inbraak in bedrijf
ROOSENDAAL: Zaterdagnacht rond 04.30 uur is er ingebroken bij een bedrijf aan de Stok. De daders vernielde de toegangsdeur met een baksteen waarna ze uit het pand een flatscreen meenamen. De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld naar aangetroffen sporen.

Auteur: Nicolette Bovenhorst