Politie Zeeland


---


O-2873-2007 Eenzijdig ongeval bij Goes
Op de A58 bij Goes raakten zondag omstreeks middernacht twee personen gewond bij een eenzijdig ongeval.
Een 20-jarige automobilist, die in de richting van Vlissingen reed, verloor de controle over zijn auto. Hij slipte en kwam tot stilstand in de berm. Een 21-jarige Oost-Souburgse inzittende raakte bekneld. Beide mannen werden met rugletsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De 21-jarige man uit Oost-Souburg bleek zijn rug te hebben gebroken, hij is vanuit Vlissingen naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De auto werd geheel vernield. Er was geen alcohol in het spel.

W-2874-2007 Vlissinger krijgt opstoot van plaatsgenoot
In de Scheldestraat in Vlissingen kreeg een 22-jarige Vlissinger zaterdag tussen 15.15 en 15.45 uur een kopstoot van een 49-jarige plaatsgenoot.
Tussen beide mannen heerst een langlopend conflict. Toen de 49-jarige man de 22-jarige zaterdag in de Scheldestraat zag, liep hij op hem af, bedreigde hem verbaal en gaf hem een kopstoot. De 22-jarige die geen noemenswaardig letsel opliep, heeft aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling.

W-2875-2007 Inbraak in strandpaviljoen, Domburg
In de nacht van zaterdag op zondag werd op het strand bij Domburg een strandpaviljoen opengebroken.
Men kwam het paviljoen binnen door het vernielen van enkele ruiten. Er werden enkele honderden euro's gestolen.

W-2876-2007 Rijden onder invloed, Walcheren
In Klein Vlaanderen werd zaterdag omstreeks 23.30 uur een 31-jarige Vlissingse automobilist betrapt die meer dan de toegestane hoeveelheid alcoholol gedronken had.
Hij overhandigde de politie desgevraagd een rijbewijs. Hierop stond een foto van iemand anders. Hij beweerde deze (andere) persoon te zijn. De man werd aangehouden en op het bureau bleek dat hij een valse naam had opgegeven en dat hij niet in het bezit van een rijbewijs was. De man werd na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.

Op de Kaapduinseweg in Koudekerke moest een 18-jarige Oost-Souburgse automobilist zondag om 02.00 uur zijn rijbewijs inleveren omdat hij teveel gedronden had.
De man, een beginnend bestuurder, had meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

O-2877-2007 Vrouw bestolen van portemonnee, Goes
In de Kolveniershof in Goes werd zaterdag tussen 13.45 en 14.15 uur een 49-jarige Goese vrouw van haar portemonnee bestolen.
De vrouw, die in een elektrische rolstoel reed, kwam van de richting van de Grote Markt toen zij van achteren benaderd en aangesproken werd door een man en een vrouw. Toen zij even later in een winkel wilde afrekenen bleek haar portemonnee verdwenen te zijn. In de portemonnee zaten enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren.