Look of the year award 2007 uitgereikt aan Addy van den Krommenacker

23/09/2007 18:22Addy van den Krommenacker B.V.Addy van den Krommenacker krijgt belangrijke award tijdens het prestigieuze Italiaanse gala 'Look of the Year'

Sicilië -Taormina - Zaterdagavond heeft couturier Addy van den Krommenacker in het "Palazzo Di Congressi "in Taormina op Sicilië de "Look of the Year International Haute Couture Award 2007". Hij ontving de prijs uit handen van de bekende Italiaanse presentatrice en eerste donkere Miss Italia, Martina Colombari. In dit jaarlijks terugkerende prestigieuze Fashion-event showden dertig meest belovende Italiaanse modellen de veel geprezen creaties van Addy van den Krommenacker.

"Het jury rapport roemde de Nederlandse couturier, om de balans die hij weet te vinden tussen traditionele Haute Couture en de nieuwe couture van deze tijd. Bovendien zijn de jurken tot in detail uitgewerkt op de hoogwaardige manier die zo kenmerkend is voor Haute Couture. De collectie is een complete eenheid en roept de sfeer op van de Hollywood diva's van weleer. Daarnaast wordt Addy geroemd om de keuze voor zijn stoffen en de verwerking daarvan." aldus de jury van "Look of the Year 2007"

Vele International pers, waaronder Fashiontv, en de Italiaanse Televisie Canale Cinque, deden verslag van dit wervelende gala. De avond stond verder in het teken van een drietal andere prijzen waaronder een Award voor "beste binnenlandse bijdrage" die overhandigd werd aan de bekende Italiaanse couturier Fausto Sarli voor zijn gehele oeuvre. Na een jaar van voorselecties werd daarnaast bekend gemaakt wie het meest promising model van 2007 werd.

Na het in ontvangst nemen van zijn award is Addy naar Milaan gevlogen waar hij in de fashionweek van 23 tot 28 september zijn eerste Pret á Porter collectie zal presenteren in zijn nieuw verworven showroom in via Visconti Di Modrone. Op dinsdag 25 september is er een speciale presentatiedag voor de internationale pers

Voor meer informatie en beeldmateriaal

Kelly Merts
+31 (0)73 6901815

Marina Ronzi -Italië
+39 3396587362

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://WWW.addyvandenkrommenacker.nl