Gemeente Bladel


Inspraak over stedenbouwkundig plan KBP

Informatiebijeenkomst op 25 september in Den Tref te Hapert

Van 24 september tot en met 22 oktober 2007 kan gereageerd worden op het ontwerp-stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan voor het Kempisch Bedrijvenpark (KBP). Om de plannen en de inspraakprocedure toe te lichten, organiseren de gemeente Bladel en het bestuur van het KBP een inloopbijeenkomst op dinsdag 25 september.

Voor de inrichting van het Werk-woonbos en het bedrijvenpark van het KBP zijn twee werkgroepen actief geweest. Deze werkgroepen van omwonenden en geĂŻnteresseerde ondernemers hebben advies uitgebracht aan het KBP bestuur. Inmiddels heeft het bestuur zich over de adviezen gebogen, met als resultaat het ontwerp-stedenbouwkundig plan en een beeldkwaliteitsplan. Het stedenbouwkundig plan geeft een beeld van de uiteindelijke inrichting van het KBP. Er blijkt onder andere uit waar de wegen komen liggen en hoe het Werk-woonbos wordt ingericht. In het beeldkwaliteitsplan staan de eisen die aan de bebouwing worden gesteld.

Inspraak

Van 24 september tot en met 22 oktober 2007 liggen de plannen ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De plannen kunnen ook worden ingezien in de gemeentehuizen van Bergeijk, Eersel en Reusel-De Mierden.

Gedurende die periode kan iedereen mondeling of schriftelijk reageren. Een schriftelijke reactie kan gestuurd worden naar het college van burgemeester en wethouders van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge reactie of voor het verkrijgen van nadere informatie kan een afspraak worden gemaakt met de heer P. Stappaerts van de afdeling VROM (tel. 361668).

Het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan kunt u vanaf 24 september ook bekijken op deze website: klik hier.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 25 september vindt van 17.00 tot 21.30 uur een inloopbijeenkomst plaats in Den Tref, Alexanderhof 7 te Hapert. Daar worden de plannen voor het KBP tentoongesteld en bezoekers kunnen er vragen stellen.

---