Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Discussiebijeenkomsten over structuurvisie zijn gestart

De eerste discussiebijeenkomst over de structuurvisie heeft dinsdagavond plaatsgevonden. Tijdens deze en alle nog komende bijeenkomsten staat steeds de gemeente als geheel en het deelgebied met de betreffende dorpen centraal.

Aan de hand van een presentatie van Hans van Kempen worden voor de themas natuur, verkeer, cultuurhistorie, recreatie, voorzieningen, wonen, platteland, werken en cultuur knelpunten en ontwikkelingsrichtingen aangedragen. In discussie in kleine groepjes willen we graag uw mening horen: wat u vindt van deze knelpunten en hebben we wel de belangrijkste punten te pakken?

De knelpunten en ontwikkelingsrichtingen zijn gebaseerd op de discussienotitie Wensbeeld 2030 en mogelijke scenarios zoals die te vinden zijn op de website www.structuurvisieutrechtseheuvelrug.nl . Op deze website kunt u meer bouwstenen vinden over de structuurvisie, zoals het Plan van Aanpak en de Startnotitie.

De discussieavonden starten allemaal om 19.30 uur en vinden plaats op:
* 25 september voor Doorn en omgeving (Cultuurhuis Het Pleiade in Doorn)

* 02 oktober voor Driebergen-Rijsenburg (Nieuw Salem)
* 09 oktober voor Maarn en Maarsbergen (De Twee Marken)
* 11 oktober voor Overberg en het gehele buitengebied (De Buurthucht)

Om organisatorische redenen verzoeken wij u om zich aan te melden via de website voor één of meerdere avonden. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij het secretariaat Ruimte, telefoon (0343) 56 55 66/56 55 67. Besluit u op het laatste moment te komen, dan bent u uiteraard ook zonder aanmelding van harte welkom!

Voor toezending van stukken of nadere informatie over het project kunt u zich wenden tot het Secretariaat Ruimte via de hiervoor vermelde telefoonnummers.