Ingezonden persbericht


Persbericht:

NU Z.nl presenteert High potentials en hun kennis

Op NU Z (www.nuz.nl/kennisveiling) kunt u een exclusieve preview zien van de vijf kandidaten die tijdens PICNIC 07 hun scripties gaan veilen.

Vijf top studenten die een studie op het gebied van Cross Media gedaan hebben delen op 25 september om 17.00 uur hun kennis in de Westergasfabriek. Zij zullen in een korte pitch aangeven wat hun studie waard is voor ondernemers. Presentatie en veiling zijn in handen van Carolien Gehrels, wethouder Amsterdam.

De bezoekers van NU Z kunnen stemmen en hun mening geven over de kwaliteit van deze stukken. De student met de meeste stemmen wint de NU Z publieksprijs. Dit is een openingsbod op de scriptie van EUR 400,- tijdens de veiling.

Op deze manier proberen Economische Zaken Amsterdam en NU Z op een innovatieve manier tot kennisoverdracht te komen en het potentieel van afgestudeerden onder de aandacht van de arbeidsmarkt te brengen.

Naar aanleiding van de kennisveiling van vorig jaar nam Talpa Media een van de kandidaten (Sergio van Pul) in dienst om een Second Life project op te starten.

Deelnemers van de veiling zijn na afloop van harte welkom om de officiële opening van PICNIC bij te wonen.

Voor meer informatie of aanmelden gaat u naar NU Z (www.nuz.nl/kennisveiling)

Kennisveilingen zijn een initiatief van o3, Online Ontsluiten van Onderzoek en Scriptiewinkel in opdracht van Economische Zaken Amsterdam en mede mogelijk gemaakt door Ilse Media uitgever Nu


---

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht