Ingezonden persbericht



---

File:
Result: No file-extension found in filename archive/msg-1190637164-2134193408-0/Afbeelding (Error)



Persbericht

21 september 2007

Dineren op grote hoogte met Madurodam Events

Het 10-jarig jubileum van Madurodam Events beleeft letterlijk een hoogtepunt op dinsdag 25 september 2007. Twintig relaties van Madurodam Events gaan 50 meter boven Madurodam dineren. Op grote hoogte, boven de skyline van heel Nederland, verzorgt de chefkok een exclusief 3-gangen menu voor de gasten.

Winnaars
De gasten zijn de gelukkige winnaars van de loting die gehouden is onder de aanwezigen tijdens het relatie-evenement "Madurodam Zomeravond Event" op woensdag 29 augustus jl. In een speciale dinertafelconstructie worden de gasten aan een kraan tot 50 meter hoogte boven Madurodam gehesen. Eenmaal boven zal de chefkok het diner aan de gasten presenteren. Voor Madurodam Events is dit een uniek evenement en ook landelijk gezien is dit een bijzondere gebeurtenis.

Madurodam Events
Madurodam Events biedt een unieke evenementenlocatie geschikt voor zakelijke en feestelijke evenementen van 20 tot 1.200 personen. De stijlvolle en moderne ruimtes met Nederlandse karakteristieken bieden een gastvrije atmosfeer en zijn geschikt voor onder andere (product)presentaties, recepties, conferenties, actieve workshops, bedrijfsuitjes of (personeels)feesten. Onze keukenbrigade verrast de gasten graag met een van de vele culinaire creaties, variërend van bijvoorbeeld een snelle powerlunch, een uitgebreid buffetdiner of een luxe uitgeserveerd diner, waarbij wij rekening houden met individuele wensen van het gezelschap. De wensen van de klant, doelstelling van het evenement en de doelgroep staan centraal in het evenement en onze persoonlijke dienstverlening. Een succesvol evenement gegarandeerd!


---

Noot voor de redactie (