Dr. Julia Djarova benoemd als Vice-Voorzitter ECORYS International

25/09/2007 09:33



ECORYS Nederland BV



Mevrouw dr. Julia Djarova is per 1 september jl. benoemd tot Vice-Voorzitter en Statutair Directeur van ECORYS International BV. Met deze benoeming bestaat de Directie van ECORYS International uit de heer Hugh Williams (Voorzitter) en mevrouw Julia Djarova (Vice-Voorzitter). ECORYS International is verantwoordelijk voor het werk van ECORYS-kantoren buiten Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Julia Djarova is sinds 1996 werkzaam bij ECORYS en heeft diverse functies bekleed binnen de onderneming (en binnen het voormalige Nederlands Economisch Instituut). Sinds januari 2005 is zij Managing Partner en Directeur Internationale Markten bij de divisie Regio, Strategie en Ondernemerschap van ECORYS Nederland. In januari 2006 is zij benoemd tot Directeur EU Enlargement voor de ECORYS-groep, verantwoordelijk voor business development in de EU-uitbreidingsregio. Naast haar nieuwe rol als Vice-Voorzitter van ECORYS International zal mevrouw Djarova haar functie als Directeur EU Enlargement voor de ECORYS-groep blijven vervullen.

De heer Hugh Williams, Directievoorzitter van de ECORYS-groep en van ECORYS International: "Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van mevrouw Djarova. Haar professionele ervaring en haar uitgebreide internationale netwerk zijn zeer belangrijk geweest voor de ECORYS-groep sinds zij begon bij onze onderneming. Wij zijn ervan overtuigd dat mevrouw Djarova in haar nieuwe positie een belangrijke bijdrage zal kunnen leveren bij de verdere ontwikkeling van onze onderneming."

Mevrouw Julia Djarova: "ECORYS heeft veel te beiden voor nieuwe lidstaten en kandidaat lidstaten. Wij beschikken over een sterk netwerk van kantoren in Centraal en Oost-Europa, een regio waarin wij al actief zijn sinds de vroege jaren '90. Vrijwel al onze disciplines hebben bijgedragen aan ons succes in deze regio. Ik zie ernaar uit om ECORYS' positie in de regio, en in andere delen van de wereld verder uit te bouwen."

Infomatie over de ECORYS-groep
De ECORYS-groep omvat ECORYS Nederland, ECOTEC Research and Consulting (Verenigd Koninkrijk) en ECORYS International. ECORYS is een van de grootste kennisondernemingen in Europa, actief op het gebied van economische, sociale en ruimtelijke ontwikkeling. ECORYS levert zijn bijdrage aan de maatschappij met ca. 580 hooggekwalificeerde medewerkers, die wereldwijd werken voor publieke en private opdarchtgevers. ECORYS heeft kantoren in Amsterdam, Ankara, Birmingham, Brussel, Boedapest, Cardiff, Leeds, Londen, Madrid, Manchester, Moskou, Newcastle-under-Lyme, Praag, Rotterdam, Sofia en Warschau. ECORYS beschikt tevens over vertegenwoordigingen in Washington, Manilla, Kiev en Zagreb.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://ecorys.com