Travel Unie International Nederland N.V.

Holland international breidt capaciteit herfst- en kerstvakantie fors uit

Bijna 1.000 extra stoelen Turkije in de herfstvakantie

Rijswijk, maandag 24 september 2007 - Holland International heeft volop extra stoelen ingekocht voor diverse medium haul bestemmingen voor het komende winterseizoen. Het gaat met name om de periode november en december, Ãnclusief de kerstvakantie. Daarbij is ook voor de herfstvakantie volop capaciteit met bijna 1.000 extra vluchten naar Turkije.

Extra capaciteit in november en december, inclusief kerstvakantie In november en december biedt Holland International volop extra capaciteit naar populaire zonbestemmingen als Sharm El Sheikh, Hurgada, Tunesië, Gran Canaria en Fuerteventura. Deze extra vluchten zullen voornamelijk door de eigen airline van TUI Nederland - ArkeFly - uitgevoerd worden.

1.000 extra Turkije stoelen in de herfstvakantie Voor de aankomende herfstvakantie zijn er bijna 1.000 extra stoelen naar Antalya (Turkije) ingekocht. De extra vluchten vertrekken op 4, 11, 18 oktober 2007 vanaf Schiphol. Zo kan er weer volop geboekt worden voor reizen in en rond de herfstvakantie(s). Met deze extra capaciteit bevestigt Holland International haar streven om continu de grootste beschikbaarheid in de markt te bieden. Meer informatie over boeking en beschikbaarheid is te vinden op TUI Online.