Travel Unie International Nederland N.V.

Holland international gaat voor gambia

Volop beschikbaarheid voor winter 2007/2008 naar de âSmiling Coastâ

Rijswijk, maandag 24 september 2007 - Holland International lanceert in de eerste week van oktober haar Gambia brochure voor winterseizoen 2007/2008. Door het wegvallen van reisorganisatie Olympia is er veel capaciteit in Gambia ontstaan en met de lancering van deze nieuwe brochure springt Holland International hier op in. Het tropische Gambia biedt met haar zonzekere klimaat ruimte voor strandvakanties, maar ook voor jeepsafari's door de bush. Een achtdaagse zonvakantie - inclusief vlucht en accommodatie - kan al geboekt worden vanaf ⬠349,- p.p..

Binnen zes uur in een andere wereld
Gambia is een tropische bestemming met een zonzeker klimaat. Door de ligging is de bestemming zowel geschikt voor strandvakanties als voor rivier- en bushtochten en jeepsafariâs. Het toerisme in Gambia kenmerkt zich door de goede prijs- kwaliteit verhouding van zowel accommodaties als het eten en drinken. Bovendien hebben vakantiegangers geen last van een jetlag, in de winter is het tijdsverschil maar één uur en in de zomer is dat twee uur. Gasten van Holland International kunnen elke vrijdag in slechts zes uur naar Gambia vliegen met eigen airline ArkeFly. Daarnaast vertrekt elke maandag en vanaf de kerst ook elke woensdag een Transavia vlucht naar de hoofdstad Banjul. Om met Gambia kennis te maken organiseert Holland International binnenkort een studiereis; deze zal op TUI Online worden gepubliceerd.

Uitbreiding Afrika aanbod
De nieuwe bestemming Gambia is een uitbreiding van het al bestaande Afrika aanbod van Holland International. Afrika is daarmee een niet meer te miskennen speerpunt van Holland International. Het wordt nu nog gemakkelijker om iedereen die naar Afrika wil, via Holland International een passende vakantie te bieden. Scherpe prijzen en het grote aantal garantievluchten naar Mombasa, Kaapstad, Johannesburg en nu ook Banjul zijn hiervoor het uitgangspunt.