Saxion Hogescholen
BR>

di 25 september 2007

Saxion studente wint prijs

Inggélina Syaranumual, studente Facility Management aan Saxion Hogescholen, is woensdag 19 september verkozen tot Facility Management (FM) Student of the Year. Met haar scriptie won ze een studiereis, naar het Euro FM congres in Manchester. De prijs wordt beschikbaar gesteld door de beroepsvereniging Facility Management en de negen hbo-opleidingen, die deze opleiding aanbieden.

Deventer Ziekenhuis

Inggélina wist de jury te overtuigen met haar scriptie Ketenlogistiek & Outsourcing- "Iedere schakel `zorgt' voor integratie". Voor het Deventer Ziekenhuis ontwikkelde ze nieuwe kennis om de logistieke processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

In haar scriptie geeft ze aan welke keuzes gemaakt kunnen worden voor het verstrekken van producten zoals verbandartikelen, medicijnen en maaltijden. Resultaat is dat logistiek en zorg goed op elkaar aansluiten. Bewondering oogstte ze door geheel nieuwe modellen te ontwikkelen en deze in haar aanbevelingen te gebruiken.

Samenwerking

Inggélina is één van de vijftig studenten die de afgelopen drie jaar een rol hebben gespeeld in de nauwe samenwerking tussen het Deventer Ziekenhuis en de opleiding Facility Management van Saxion Hogescholen. Studenten hebben in deze periode samen met het projectteam gewerkt aan projecten voor de nieuwbouw. Een goed voorbeeld waarbij onderwijs en praktijk hand in hand gaan. Beide organisaties zijn dan ook erg trots op het door Inggélina behaalde resultaat.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------