NOC*NSF


HCC Papendal steunt gehandicapten

BUNNIK - Per september 2007 zijn Hotel en Congrescentrum Papendal en Fonds Gehandicaptensport een supporterovereenkomst aangegaan voor een periode van drie jaar. Hotel en Congrescentrum Papendal is hiermee officieel supporter van Fonds Gehandicaptensport.

Met dit supportership zal Hotel en Congrescentrum Papendal en substantile bijdrage leveren aan de fondsenwervende activiteiten van Fonds Gehandicaptensport, en faciliteiten en accommodatie beschikbaar stellen aan het Fonds. Hans Blaauw, directeur Hotel en Congrescentrum Papendal: "Wij steunen jaarlijks een aantal goede doelen. Het steunen van de gehandicapte sporters in Nederland is daarbij geheel in lijn met onze filosofie: gastvrijheid voor zakelijke en sportieve evenementen."

Hotel en Congrescentrum Papendal
Hotel en Congrescentrum Papendal is zelfstandig onderdeel van NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comit * Nederlandse Sport Federatie). Het NOC*NSF vertegenwoordigt niet alleen de Olympische topsporters, maar ook 90 Nederlandse sportbonden.

Sinds de opening in 1971 ontwikkelde Hotel en Congrescentrum Papendal zich tot een toonaangevende locatie voor zowel sportieve- als zakelijke bijeenkomsten. Dit zijn onder andere vergaderingen, (meerdaagse)trainingen, evenementen, congressen en beurzen, al dan niet met een sportief karakter. Bij het hotel en congrescentrum werken meer dan zeventig medewerkers die zich honderd procent inzetten voor een geslaagd evenement.

De organisatie kenmerkt zich door gastgerichtheid, flexibiliteit, een sterke dienstverlenende instelling, professionaliteit en een sportieve drive.

Fonds Gehandicaptensport
Sport mogelijk maken voor alle gehandicapten, zodat zij zich minder geremd en/of beperkt voelen in het dagelijkse leven, dat is de doelstelling van Fonds Gehandicaptensport. Het Fonds steunt zowel sporters met een lichamelijke en/of zintuiglijke handicap als sporters met een verstandelijke handicap. Om gehandicaptensport te stimuleren en gehandicapte sporters in staat te stellen te sporten, kan er bij het Fonds een financile bijdrage worden aangevraagd.

(25 september 2007)