Ingezonden persbericht



LibÉma beurzen & evenementen lanceert buitenkans

's-Hertogenbosch, dinsdag 25 september 2007 - Libéma Beurzen & Evenementen biedt organisatoren van (vak)beurzen, evenementen en concerten onder de naam Brabanthallen Buitenkans een nieuwe, kostenbesparende formule. Via de website van het complex vinden organiserende partijen een overzicht van periodes waarop de hallen reeds beschikken over facilitaire zaken. Doordat de faciliteiten al voor een andere beurs, evenement of concert zijn opgebouwd, kan men deze in overleg met de andere huurder eenvoudig inzetten voor een eigen evenement.

Partijen die op zoek zijn naar een accommodatie welke al beschikt over zaken als een tribune, podium en bijbehorend licht- en geluidsplan kunnen vanaf heden gebruik maken van Brabanthallen Buitenkans. Yvette Molin, Marketing & Sales Manager van Libéma Beurzen & Evenementen: "Doordat veel faciliteiten al voor een andere beurs, evenement of concert zijn opgebouwd, kunnen organisatoren deze in overleg met de andere huurder eenvoudig inzetten voor een eigen evenement. Dat scheelt vaak flink in de kosten!". Libéma Beurzen & Evenementen publiceert Brabanthallen Buitenkans op www.libema.nl/beurzenevenementen en brengt daarna de bestaande huurder met de potentiële huurder in contact. Na Brabanthallen 's-Hertogenbosch komen ook de overige accommodaties van Libéma Beurzen & Evenementen zoals IJsselhallen Zwolle, Groenoordhallen Leiden en Zeelandhallen Goes, dit najaar met de Buitenkans-formule.

Vergaderfaciliteiten

Naast accommodatieverschaffer voor grotere events profileert Libéma Beurzen & Evenementen zich ook steeds meer als aanbieder van vergaderlocaties. Om de mogelijkheden hiervan meer onder de aandacht te brengen organiseert het salesteam op maandag 1 oktober een Open Dag in Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Molin: "In een informele ambiance kunnen geïnteresseerden kennismaken met onze vergaderfaciliteiten en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van catering, techniek, partnerprogramma's en aanvullende services". De Open Dag heeft een inloopkarakter waardoor bezoekers niet aan een vaste begin- of eindtijd zijn gebonden. Indien gewenst kan men na afloop gratis een bezoek brengen aan Festivak in Autotron Rosmalen. De Open Dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is gewenst via t.rijper@libema.nl.


---



Ingezonden persbericht