Ingezonden persbericht


Pridis TTM (Total Telecom Management) Suites met ondersteuning volledige organisatiestructuur en business intelligence module

De Total Telecom Management Suites Florin en Calacsy 6.0 suites ondersteunen standaard iedere gewenste organisatiestructuur. Verder is, via de nieuwe Business Intelligence module, ieder rapport en dwarsdoorsnede eenvoudig op te leveren.

Nijkerk, 25 september 2007 - Pridis TTM (Total Telecom Management) geeft vandaag haar nieuwste module vrij. De module "Business Intelligence" stelt telecombeheerders in staat om op zeer eenvoudige wijze statische en trendrapportages te ontwerpen. Deze rapporten kunnen eenvoudig via een automatische scheduling op ieder gewenst moment en in ieder gewenst formaat binnen de organisatie worden verstuurd.

Bereikbaarheid en bereikbaarheidsrapportages worden zowel binnen de publieke als de private sectoren steeds belangrijker. Met de "business intelligence" module is het eenvoudig om door het woud van de bereikbaarheidsdata, welke veel telefooncentrales standaard opleveren, statische en trendrapportages te maken. Met een "drag en drop" actie is iedere gewenste combinatie van data mogelijk. Zo kan men tevens SLA's aan de bereikbaarheidsrapportages toewijzen waarbij overschrijdingen automatisch gemeld worden.

Pridis TTM cost- en service management bestaat uit twee standaard pakketten voor zowel vaste als mobiele telefonie. Ieder pakket ondersteunt standaard de gehele organisatiestructuur met onderliggende asset- en contract management plus doorbelasting en een uitgebreide set van managementrapportages. Verder zijn er modules beschikbaar, zoals LDAP koppelingen, welke het beheer vereenvoudigen. De diensten worden in zowel een enterprise als een ASP-model geleverd. Het voordeel van het ASP-model is dat ondernemingen geenszins in software dan wel hardware of infrastructuur behoeven te investeren. Het afrekenmodel is op basis van een "pay as you go" principe. Pridis TTM maakt gebruik van de alom vertrouwde Florin en Calacsy platformen voor de doorbelasting en rapportage van zowel vaste als mobiele telefonie, welke inmiddels bij 950 van de grootste ondernemingen in Nederland geïmplementeerd zijn. .
Over Pridis TTM

Pridis TTM is een naam op het gebied van Totale Telecom Management. Pridis TTM levert de Florin en Calacsy 6.0. suites aan gerenommeerde eindgebruikers en via channelpartners. Pridis TTM ontwikkelt haar telecom cost- en servicemanagement diensten in eigen regie. Alle diensten worden in zowel een enterprise, dus op locatie en binnen de beveiligingsmethodiek van de klant, als in een ASP-model geleverd. In binnen- en buitenland vindt u Pridis TTM producten bij 950 van de grootste ondernemingen.

Voor meer informatie
Arno J. Valk
Pridis TTM
Ambachtsstraat 13d
3861 RH Nijkerk
Tel. 033 245 6164
Fax. 033 245 6176
E-mail: avalk@pridis-ttm.com
Website: www.pridis-ttm.com