Ingezonden persbericht


()

()

25 september 2007

Transportondernemers plakken voor Kinderpostzegels

Vanmiddag heeft de minister voor Jeugd en Gezin, André Rouvoet, de eerste bestelling gedaan voor de nieuwe kinderpostzegels en kaarten. Transport en Logistiek Nederland (TLN) maakt de campagne mede mogelijk doordat transportondernemers tijdens de campagne belangeloos met duizenden vrachtauto's rondrijden die zijn beplakt met campagnestickers voor de kinderpostzegelactie.

Van eind september tot begin november rijden 4000 vrachtauto's van 200 transportondernemers in Nederland met felgekleurde campagnestickers om de Kinderpostzegelactie 2007 te steunen. Het is voor het tweede jaar dat op zo'n grote schaal transportondernemers samenwerken en een goed doel steunen door campagnestickers op hun auto's te plakken. TLN maakt als branche-organisatie voor het beroepsgoederenvervoer veel werk van verkeersveiligheid voor kinderen. TLN hoopt dat de samenwerking bijdraagt aan een recordomzet voor de Kinderpostzegelactie 2007.

Algemeen voorzitter Alexander Sakkers: 'Het idee voor een samenwerking tussen TLN en SKN sprak ons direct zeer aan. We konden de kinderpostzegelactie kracht bij zetten door een fors aantal Nederlandse vrachtauto's te voorzien van de campagnesticker van SKN. Het levert veel enthousiaste reacties op van ondernemers die graag willen meewerken aan deze actie voor dit goede doel. Het is heel bijzonder dat op zo'n grote schaal transportondernemers samenwerken met een stickeractie voor het goede doel op vracht- en bestelauto's. TLN hoopt dat de samenwerking bijdraagt aan een recordomzet voor de kinderpostzegelactie 2007.'


---

Bel voor meer informatie naar de afdeling Communicatie, Esther Vorenkamp, 079-3636115 of 06-51806340