Zorgeloos parkeren met Rabo Mobiel

25/09/2007 16:27



Rabobank Nederland



Rabo Mobiel introduceert vandaag de dienst Rabo Mobiel parkeren. Rabo Mobiel klanten kunnen vanaf vandaag hun parkeerkosten mobiel betalen. De problemen van bijvullen en defecte parkeerautomaten behoren daarmee tot het verleden. Een telefoontje en de parkeermeter loopt.

Rabo Mobiel parkeren wordt aangeboden in de meeste grote steden in Nederland. Het principe is simpel. De parkeerder belt een speciaal telefoonnummer en geeft de code van het parkeergebied door. Deze code staat op elke parkeerautomaat. Als de parkeerder weer vertrekt volstaat een telefoontje naar hetzelfde telefoonnummer. Bovendien ontvangt de parkeerder elke twee uur een sms ter herinnering dat de parkeermeter nog loopt. Ook worden Rabo Mobiel parkeerders per sms gewaarschuwd wanneer de maximaal toegestane parkeerduur wordt overschreden.

Rabo Mobiel klanten kunnen kiezen uit een abonnement of betalen per transactie. Een abonnement kost 1.75 euro per maand plus de parkeerkosten. Klanten van Rabo Mobiel die kiezen voor betalen per transactie betalen 0,50 euro per parkeersessie plus de parkeerkosten. Voor een sms wordt 0.35 euro in rekening gebracht. Rabo Mobiel hanteert tijdens de introductieperiode hoge kortingen. Meer informatie over Rabo Mobiel Parkeren en de kortingsactie is te vinden op: www.rabomobiel.nl

Rabo Mobiel werkt voor deze dienst samen met Park-line.Park-line is de marktleider in Nederland voor digitale parkeerdiensten.