Ingezonden persbericht


Persbericht

Gratis koffie loopt uit op lange files op A2

Eindhoven, 25 september 2007 ­ Een actie van full service IT-dienstverlener CIBER Nederland om gratis koffie uit te delen op parkeerplaats Zwartehof aan de A2, heeft vandaag tot heftige reacties geleid. In verschillende media werd een verband gelegd tussen de actie en de files, maar volgens de KLPD is die relatie echter niet bewezen.

Met twee paarse voertuigen was CIBER vanochtend vanaf 6 uur aanwezig op de parkeerplaats tussen knooppunt Empel en afrit 19. De bedoeling was om de dagelijkse filerijders op de A2 een kop koffie aanbieden om het fileleed te verzachten en tegelijkertijd nieuwe medewerkers en klanten te werven voor het bedrijf.

Directeur Tom van den Berg van CIBER betreurt het dat de actie voor de verkeersproblemen heeft gezorgd: "Met deze positief bedoelde actie wilden we ons bedrijf op een originele manier onder de aandacht te brengen. Ik vind het erg spijtig dat het zo is uitgepakt. We bieden onze verontschuldigingen aan aan iedereen die door de files schade heeft ondervonden."

(172 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CIBER Nederland
CIBER is een wereldwijde full service IT dienstverlener die zich specialiseert in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen. Onze oplossingen worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. De diensten worden verleend voor alle technologische platforms, besturingssystemen en bestaande infrastructuren.

CIBER (NYSE: CBR) kijkt terug op dertig jaar internationale ervaring met klanten in zowel de overheid als het bedrijfsleven. Met 9000 medewerkers over de hele wereld genereert CIBER een omzet van ongeveer 1 miljard dollar. In Nederland is CIBER inmiddels meer dan 10 jaar actief met ongeveer 375 medewerkers vanuit de vestigingen Eindhoven, Nieuwegein en Den Bosch. CIBER Nederland richt zich op de branches (high-tech) industrie, utilities, overheid, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening.

Voor meer informatie over CIBER kunt u contact opnemen met: CIBER Nederland
Wilco Jacobs
Tel: +31 (0)40 232 90 90
E-mail: wilco.jacobs@ciber.nl

Voor verdere persinformatie, kunt u contact opnemen met: Jelle Zuidema van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: jellez@lewispr.com

LEWIS ­ Global Public Relations

Hoevenweg 29

5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com