Ingezonden persbericht



Persbericht

Bedrijfskring Lelystad organiseert Miljoenennota op vierde dinsdag van september

Lelystad, september 2007. De Bedrijfskring Lelystad (BKL) organiseert op de vierde dinsdag van september een bijeenkomst betreffende de Miljoenennota. Dit doet zij in samenwerking met de ABN AMRO en Meeuwsen Ten Hoopen. Ook Wethouder Financiën, Albert Kok zal acte de presence geven.

Op 25 september as. vanaf 17.00 uur is ondernemend Lelystad van harte welkom bij het Golf Event Center aan de Birdielaan in Lelystad. Daar organiseert de BKL in samenwerking met de ABN AMRO en Meeuwsen Ten Hoopen een bijeenkomst over de Miljoenennota. Een drietal bijzondere sprekers analyseren de highlights uit de Miljoenennota en kijken naar de gevolgen hiervan voor het al gevoerde beleid. Uiteraard worden aan het einde van de bijeenkomst nog de nodige fiscale tips gegeven voor de afsluiting van 2007.

Programma:

17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Opening door voorzitter Camiel Maenhout
17.35 uur Wouter van Aggelen -Vice President- Economics Department ABN AMRO 18.00 uur Bernard Koning -fiscalist- Meeuwsen Ten Hoopen 18.25 uur Albert Kok -wethouder Financiën- gemeente Lelystad 18.35 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
18.45 uur Borrel en gelegenheid tot netwerken