Customized make-up nieuwe oplossing voor miskoop en ergernis


ALMERE, 20070925 -- Het persoonlijk laten aanmeten van make-up (customizen) voorkomt ergernis en miskopen. Ergernis over het uit collectie nemen van favoriete tinten, miskopen door standaardformules, tegenvallende kleuren en vaak onvoldoende professioneel advies. EGO cosmetics brengt vanaf vandaag een nieuw concept op de Nederlandse markt, Customized Make-up. Geen kant-en-klare collecties, maar een verzameling van losse basismaterialen, die tijdens een individueel consult met een visagist gemengd, getest en aangepast worden.

Martin Graaman ontmoette in zijn 10-jarige carrière als eigenaar van evenementenbureau Beauty Events honderden vrouwen die één ding gemeen hebben: een lade vol miskopen. In zijn zoektocht naar een oplossing, stuitte hij op een even simpele als effectieve methode om vrouwen maar ook mannen van de juiste make-up te voorzien.

Customizen van make-up. Geen kant-en-klare collecties meer, maar een verzameling van basismaterialen waaronder zeer fijn gemalen edelstenen en mineralen, kleuren en toners, verzorgende en verstevigende plantenextracten, hydraterende serums, geuren en smaken. Kortom alles om volwaardige make-up producten te creëren. Van een verzorgende lippenstift tot een glanzende oogschaduw, van een dekkende foundation tot een transparante bronzer.

Een professionele visagist adviseert, analyseert en test tijdens het mengen direct de kleur en samenstelling op huid én lippen. Een miskoop is hierdoor niet meer mogelijk. Het uiteindelijke resultaat ligt in formules vast, zodat het vanaf dan op elk gewenst moment mogelijk is de puur persoonlijke make-up snel en tegen een acceptabele prijs te mengen en aan de klant toe te zenden. Het uit collectie nemen behoort hiermee tot het verleden.

De customized make-up heeft als merknaam EGO cosmetics meegekregen. EGO staat voor "ik" en dat dekt de lading. Elk product wordt voor eenieder persoonlijk en apart vervaardigd, want ieder mens is uniek, ieder huidtype is uniek en iedere persoonlijkheid is uniek.

De consulten worden op afspraak individueel aan huis of op de werkplek verricht. Door deze werkwijze opereren de vakspecialisten flexibel en door het hele land.