Paradiso Amsterdam

The elderly gate number nine or five in theater FRASCATI

PERSBERICHT
Amsterdam, 10 september 2007

wat wil jij later worden als je dood bent?

PIPS:lab in co-productie met Paradiso-Melkweg Productiehuis presenteert in theater te Amsterdam van di 25 t/m za 29 sept 2007

the elderly gate number nine or five

In de komende jaren is er een enorme toename van het aandeel vijfenzestigplussers in de wereldbevolking. 'Greyification' noemt PIPS:lab dit effect en ziet hierin een enorme groeimarkt. Daarom creëert het DieSpace.nl: de eerste internet community voor de doden. PIPS:lab presenteert met laptops, camera's en lichtsensoren een interactieve en muzikale show over voortleven na je dood. Met de nodige publieksparticipatie, live elementen en de juiste dosis humor zoals we van PIPS:lab gewend zijn, ontstaat er een hilarische performance ondersteund door freaky songs en absurde acts.

Je wilt sterven maar je twijfelt nog?
Met DieSpace kun je met een gerust hart je leven achter je laten. Meld je aan bij de community op www.diespace.nl!

PIPS:lab blijft zoeken naar steeds weer vernieuwende mediacocktails. Hierin speelt het 'live' element altijd een zeer grote rol. Met de computer als mengpaneel en muziek, theater, film en de juiste dosis humor als ingrediënten voldoet een project van PIPS:lab nooit aan de verwachtingen. Van absurd mediatheater tot interactieve installaties, PIPS:lab doet alles zelf. Eigen software, deels eigen hardware, eigen muziek, eigen verhalen, eigen spel en eigen beeld.

PIPS:lab i.s.m. Gaspar Benedek (Sfeer), Sebastiaan Kox en Martin Hofstra

PIPS:lab is in co-productie met Paradiso-Melkweg Productiehuis. DieSpace is mede mogelijk gemaakt door FONDS voor Amateurkunst en Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSBfonds.

Tournee PIPS:lab, DieSpace najaar 2007:
22 sept TodaysArt Festival te Den Haag
19 okt Playgrounds te Tilburg
17 nov Breaking Walls te Amsterdam
24 nov STRP festival te Eindhoven

Voor meer informatie, beeldmateriaal, interviews en perstoegang tot de voorstelling van PIPS:lab - DieSpace in kunt u contact opnemen met Paradiso-Melkweg Productiehuis, Karen Thijssen, tel 020-7960077 of per e-mail: Karen@paradiso.nl. Mocht u aandacht besteden aan deze voorstelling, graag melding maken van: PIPS:lab in co-productie met Paradiso-Melkweg Productiehuis. Hartelijk dank alvast!

Algemene informatie voorstelling DieSpace, the elderly gate number nine or five: Theater , Nes 63, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur / Toegangsprijs: E 12,00 / Reductie: E 10,50 / Jongeren E 8,50 Kaarten bestellen via : www.theaterfrascati.nl en www.indenes.nl


---- --