Ingezonden persbericht

()

Stem op Niels en Froukje: met afstand het slechtste radioprogramma!

Hilversum 25 september 2007 - Het Radio 538 programma Niels en Froukje is genomineerd als slechtste radioprogramma in de Veronica Magazine-verkiezing 'Het Lelijk Ding'. Hiermee wordt jarenlang werk eindelijk beloond. Het duo maakt al jaren iedere vrijdagavond duizenden slachtoffers met hun stuitend slechte radioprogramma. Stem op radio538.nl/nielsfroukje en laat een handtekening achter.

Niels Hoogland over de nominatie: 'Onbegrijpelijk dat er nog andere genomineerden zijn, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we deze prijs met een overmacht aan stemmen binnenslepen!'. Froukje de Both: 'Als ik de jury nog kan beïnvloeden hoor ik het graag, zo'n gave prijs wil ik niet mislopen'.

Verkiezing 'Het Lelijk Ding'

Veronica Magazine heeft de verkiezing 'Het Lelijk Ding' in het leven geroepen. Het is de prijs voor het slechtste tv-programma, de slechtste tv-presentator (m/v), het slechtste radioprogramma en de slechtste radiopresentator (m/v). Prijzen voor de beste tv-programma's en de beste tv-presentatoren zijn er genoeg. Zoals er ook voor de beste radioprogramma's en de beste radiopresentatoren inmiddels awards zijn.

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne, FM-eXtra, op mobiele telefoons via UMTS (op de portals van KPN i-mode en Vodafone Live) en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.