Ingezonden persbericht


Persbericht

Information Builders versterkt Nederlands team met zes nieuwe medewerkers

Amsterdam, 28 september 2007 - Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratieoplossingen, heeft per september zijn Nederlandse team versterkt met zes nieuwe medewerkers. De uitbreiding betreft vooral het commerciële team, met aanstellingen in sales en marketing, en is een duidelijk signaal van de aantrekkende markt voor integratie- en BI-oplossingen in de Benelux.

Dennis Bartels, Sales Director EMEA van Information Builders: "Het maakt me trots om te zien dat zes nieuwe krachten ons team komen versterken. Op een organisatie van 48 medewerkers in Nederland is dat een flink aantal. Alle nieuwe medewerkers beschikken over ruime, soms decennialange ervaring in ICT of sales. Dat ze in deze zeer competitieve ICT-arbeidsmarkt voor Information Builders gekozen hebben is een compliment voor onze organisatie."

Pascal van Dalen

iWay Overlay Sales EMEA

Pascal is sinds 2000 werkzaam bij iWay, de integratietak van Information Builders, waarvan de afgelopen twee jaar als Sales Specialist in de Verenigde Staten. Hij zal salesmedewerkers van iWay trainen en ondersteunen bij deals en implementaties in de EMEA-regio.

Tom Jurgens

Professional Services Manager Benelux

Tom zal als Professional Services Manager meer dan twintig jaar ervaring in ICT-advies en -management toepassen voor Information Builders Benelux. Hij was hiervoor sinds 1985 werkzaam bij HP als consultant, practice manager IT- en infrastructuuroplossingen, en in diverse rollen binnen de afdelingen Educatie en Consulting & Integratie.

John van der Lingen

Sales Director Benelux

John van der Lingen kan bogen op zeer diepgaande saleservaring binnen de ICT. Hij is sinds 1986 actief in sales, channel en account management voor dienstverleners en ontwikkelaars als Infotheek, Sybase en Cognos. Voor zijn komst naar Information Builders was hij als senior software accountmanager bij IBM verantwoordelijk voor de klantrelaties in de financiële sector.

Gregory van de Schraaf

Commercial Operations Manager Benelux

Als Commercial Operations Manager houdt Gregory zich bezig met salesondersteuning en de uitrol van gestandaardiseerde processen wat betreft sales en contracten. Hiervoor werkte hij bij ICT- en managementrecruiter Between als contract manager en eerder bij Casio en ABN AMRO.

Rolf Visser

Marketing Director EMEA

Rolf heeft jarenlange ervaring in internationaal marketing- en salesmanagement voor verschillende ICT-dienstverleners. Voor zijn komst bij Information Builders werkte hij als Director Marketing & Sales bij Yes-co, ontwikkelaar van ERP-software voor vastgoedbedrijven in Nederland. Rolf werkte eerder als Marketing Program Manager voor Compuware in de Benelux en daarna EMEA.

Anouk Zoutberg

Sales Assistant

Anouk heeft uitgebreide commerciële en administratieve ervaring. Hiervoor was zij vijf jaar werkzaam als secretaresse bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam.

Over Information Builders

Information Builders is een onafhankelijke en toonaangevende ontwikkelaar van enterprise business intelligence- en integratiesoftware, waarmee alle bedrijfsinformatie gemakkelijk en snel beschikbaar gemaakt kan worden voor interne en externe relaties, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Information Builders heeft meer dan 12.000 klanten wereldwijd, waaronder de meeste Fortune Top 100-bedrijven. Met 1800 medewerkers in 47 kantoren wereldwijd realiseert Information Builders jaarlijks een omzet van meer dan USD 300 miljoen met zijn producten WebFocus (enterprise business intelligence) en iWay (enterprise integratie/SOA).

WebFocus is een schaalbare en gebruiksvriendelijke enterprise business intelligence-oplossing die rapportage op maat aanbiedt vanuit alle informatiebronnen van het bedrijf. iWay Software biedt eenvoudig te implementeren, open standaard integratieoplossingen die organisaties in staat stellen alle informatiebronnen en -applicaties van een bedrijf te integreren om de integratieservices wanneer nodig te hergebruiken.

Fotomateriaal is via onderstaande gegevens op hoge resolutie beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.informationbuilders.nl of neem contact op met:

Information Builders

Ghislaine Jonkers

Marketing Communications Manager Benelux

t: 020 456 3333, 06 212 300 38

e: ghislaine_jonkers@ibi.com

Zeno Group

Hella van Leeuwen

t: 020 30 10 989

e: hella.vanleeuwen@zenogroup.com