Ingezonden persbericht


A1GP Team Nederland en Jeroen Bleekemolen steunen "KiKa"

Den Haag, 28 september 2007. De stichting Racing for Charity heeft in het A1GP Team Nederland van Jan Lammers en topcoureur Jeroen Bleekemolen bereidwillige partners gevonden om zich het komende weekend op Zandvoort te gaan inzetten voor KiKa (stichting Kinderen Kankervrij). Zo zal onder meer de auto van Team Nederland gaan rijden met het KiKa logo om zo aandacht te vragen voor fondswerving ten behoeve van het versneld ontwikkelen van therapieën voor betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Akbar van Leeuwen, de voorzitter van Racing for Charity, is verheugd met de steun van de partners die dit mogelijk maken: "Het initiatief om deze samenwerking aan te gaan is slechts enkele weken geleden ontstaan. Er is door veel mensen een hoop werk verricht om het allemaal voor elkaar te krijgen, maar het is gelukt."

Maar ook in het bijprogramma van aanstaande zondag speelt KiKa een prominente rol. Zo zullen in de Renault Clio cup race maar liefst vijf rijders (Michael en Sebastiaan Bleekemolen, Melvin de Groot, Hans Rutte en Pim van Riet) de kleuren van KiKa verdedigen.

Nog een bijzonderheid is dat Jeroen Bleekemolen een uniek Swatch horloge zal presenteren met een door hem zelf ontworpen band. Dit horloge zal in een beperkte oplage worden gemaakt en de opbrengst komt geheel ten goede aan KiKa.

De stichting Racing for Charity ondersteunt goede doelen waarbij de autosport als promotieplatform wordt gebruikt. In 2007 wordt KiKa ondersteund en is Racing for Charity via Team Bleekemolen actief in de Suzuki Swift Cup, de Renault Clio Cup, de BMW 130i Cup en de Porsche Supercup.

Partners van Racing for Charity zijn:
Berk Accountants en Belastingadviseurs, Haegheborgh Capital Consultants, Feelgood Home and Garden products, Easyprint Drukkers, Bleekemolens Race Planet, Actis Isolatiematerialen, Swatch Benelux, Circuit Park Zandvoort.

Voor de redactie:

Meer informatie over de Stichting Racing for Charity wordt u graag verstrekt door

Akbar van Leeuwen, bereikbaar via 070-3061953 of 06-54636112.

---- --