Politie Zeeland


---


Z-2925-2007 Rijden onder invloed, Sluis
Donderdagavond rond 23.35 uur is een 32-jarige Franse automobilist, aan de N253 in Sluis, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 2,6 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

O-2926-2007 Aanrijding in Goes
Vrijdagochtend rond 06.45 uur vond er op het Stationsplein in Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
De 57-jarige bestuurder van de personenauto uit Goes reed over de Lijnbaan gaande in de richting van het busplein.
De 29-jarige fietsster uit Goes reed over de Lijnbaan gaande in de richting van de Wulfaertstraat.
Toen de automobilist linksaf sloeg verleende hij geen voorrang aan de fietsster die uit tegenovergestelde richting kwam.
De fietsster hield aan de (frontale) aanrijding die daarop volgde een pijnlijke heup over.

Z-2927-2007 Eenzijdig ongeval, Terneuzen
Vrijdagochtend rond 08.30 uur vond er op de Kennedylaan in Terneuzen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Kennedylaan komende uit de richting van de Mr. F.J. Haarmanweg.
Vermoedelijk door een nat wegdek raakte ze in een bocht naar links in de slip.
Hierdoor raakte ze van de weg en botste met haar auto tegen een rechts naast de weg staand hekwerk.
Er was alleen materiële schade.

O-2928-2007 Bejaarde man gewond bij aanrijding, Bruinisse
Op de Dorpsweg is vrijdagmiddag een 89-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland gewondgeraakt nadat hij werd aangereden door een bestelauto die achteruit reed.
Op de Dorpsweg had een 61-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland zijn bestelauto stilgezet. Toen hij op een gegeven moment achteruit reed, zag hij daarbij de bejaarde man over het hoofd en reed hem aan.
De bejaarde man liep met zijn rollator achter de bestelauto langs, vanaf de stoep, omdat daar de doorgang was versperd door een geparkeerd voertuig. De 89-jarige man is met vermoedelijk een arm- of sleutelbeenbreuk voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland. Zijn rollator werd geheel vernield.