Ingezonden persbericht


MSI S262 YA Edition notebook voor het goede doel

Tijdens de 3D Dealer Info Dagen organiseerde Actebis samen met haar leveranciers, waaronder MSI (fabrikant van o.a. notebooks, moederborden en VGA-kaarten) een veiling voor de Giving Back Foundation. De opbrengst van de veiling werd overhandigd aan Jörgen Raymann en Charles Ruffolo, ambassadeurs van de Giving Back Foundation.

Chantal Mentrop, Marketing Communication Officer bij MSI: 'We vinden het een zeer goed initiatief van Actebis om op deze manier de Giving Back Foundation onder de aandacht brengen en te steunen en zijn blij dat we hieraan een steentje hebben kunnen bijdragen. Dat Jörgen Raymann hart heeft voor de stichting kwam nog eens extra goed tot uiting doordat hij zelf het geveilde notebook de MSI S262 YA Edition PINK voor privé gebruik heeft aangeschaft."

De Giving Back Foundation is een mentorproject voor jongeren tussen de vijftien en achttien jaar. Vaak zijn dit talentvolle allochtone scholieren die zich aan niemand kunnen spiegelen. Giving Back wil deze kloof dichten door scholieren een persoonlijke mentor toe te wijzen. Samen maken de mentor en de scholier afspraken voor allerlei boeiende bezigheden, die ze regelmatig ondernemen.

Meer over MSI
MSI is trots op haar 20 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van high end moederborden videokaarten, barebone systemen, servers, netwerkproducten en consumer electronics. MSI producten voldoen aan alle ISO 9001 - en ISO 14001 normen. Dit draagt ertoe bij dat MSI producten in elke situatie uitermate goed presteren, even betrouwbaar blijken en dus toegevoegde waarde opleveren voor de gebruiker. MSI-producten worden verkocht wereldwijde kantoren, gevestigd in o.a Taiwan, Verenigde Staten, Duitsland, Polen, Rusland, Japan, Frankrijk, China, Korea, Australië, Groot-Brittannië en Nederland.

MSI verkoopt haar producten aan distributeurs, computerfabrikanten en systeembouwers. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken op www.msicomputer.nl

Mystar Computer BV Nederland is het Europese hoofdkantoor van MSI en opgericht in 1998. Met een eigen RMA-afdeling in Son gelegen bij Eindhoven verzorgt dit kantoor alle marketing, sales, logistiek en after-sales service voor haar klanten in heel Europa.

Voor meer informatie over dit persbericht, kunt u contact opnemen met: Mystar Computer BV
Chantal Mentrop, Marketing Communication Officer
Tel: + 31 40 267 66 32, Fax: +31 40 267 66 22
E-mail: chantal.mentrop@msi-computer.nl; Internet: www.msi.eu