Gemeente Reimerswaal


Het Oranje Fonds is volop in beweging!

Geplaatst op: 13-08-2007

Oranje Fonds Ontmoetingsweekend
Op zaterdag 29 en zondag 30 september a.s. organiseert het Oranje Fonds voor de 3e keer het Landelijke Ontmoetingsweekend voor alle sociale organisaties in Nederland. Heeft u een eigen locatie en wilt u uw buurt kennis laten maken met uw activiteiten en wellicht nieuwe vrijwilligers en deelnemers krijgen? Doet u dan (weer) mee

U bepaalt zelf uw programma en het tijdstip waarop u de deuren opent. Wij zorgen voor landelijke communicatie en gratis promotiemateriaal voor alle deelnemers. Daarnaast ontvangen deelnemende organisaties een bijdrage van EUR 200,-- als tegemoetkoming voor uw vrijwilligers of voor de aanschaf van koffie, koekjes en limonade. Kijkt u op www.oranjefonds.nl/ontmoetingsweekend voor meer informatie en om u aan te melden.

Sámen sporten!
Sporten zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Máár: het kán veel meer doen! Sporten leert jongeren samenwerken en verantwoordelijkheid dragen. Bovendien brengt het mensen van verschillende culturen en uit verschillende buurten met elkaar in contact. Sport stimuleert en verbroedert. Daarom heeft het Oranje Fonds een nieuw budget: Samen Sporten. Wij zijn op zoek naar sportprojecten waarbij sociale aspecten voorop staan én die vernieuwend zijn ten opzichte van de huidige activiteiten, een nieuwe doelgroep aanspraken of de ontmoeting tussen verschillende groepen mogelijk maakt. Voor de allerbeste projecten stellen we dit jaar EUR 500.000,-- beschikbaar!
Op www.oranjefonds.nl/samensporten staat meer informatie over de aanvraagprocedure en richtlijnen. Let wel op: De sluitingsdatum voor de subsidieaanvraag "samen sporten" is 15 oktober 2007.

Print dit bericht

>