Mojo Concerts

Première 'Sex 'n' Jazz' door Gare du Nord in De Kleine Komedie

PREMIERE UITNODIGING

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor de premièrevoorstelling van

SEX 'N' JAZZ

door

Gare du Nord

op zaterdag 29 september 2007 in

De Kleine Komedie - Amsterdam

De voorstelling 'Sex 'n' Jazz' van het Nederlands/ Belgische zevenkoppige urban jazz collectief Gare du Nord mag zich één van de meest opvallende nieuwkomers in het theaterseizoen 2007-2008 noemen. Eerder dit jaar ontving Gare du Nord een gouden plaat voor het album "Excellounge", dat ook wereldwijd een bestseller werd. Het nieuwe album "Sex 'n' Jazz" staat reeds 20 weken in de Nederlandse Album Top 100 en solliciteert daarmee opnieuw naar edelmetaal. Het opvallende hoesontwerp van het album is vormgegeven door de bekende modeontwerpster Marlies Dekkers; haar ontwerp vormt tevens de basis voor de styling van de theatershow.

Mede door de zwoele verschijning van de van origine Italiaanse zangeres Dorona Alberti is 'Sex 'n' Jazz' live een sensuele en avontuurlijke muziektrip. De bezoeker wordt aan de hand van een unieke mix van urban jazz, delta blues en groove dance meegevoerd naar de chique en glamour van Parijse nachtclubs, Berlijnse theaters en New Yorkse jazzclubs. De liveshow bevat, naast hits als Marvin & Miles, Pablo's Blues en Soul My Soul tevens de muziek die Gare du Nord schreef voor de Amerikaanse bioscoopfilm "Sexual Healing" (over de laatste levensjaren van soulzanger Marvin Gaye), en voor een unieke soundtrack die wordt geleverd bij de Nederlandse bestseller "Stout" van Heleen van Royen.

===================================

Indien u aanwezig wilt zijn bij deze premièrevoorstelling kunt u via Wouter Kronenberg (e-mail) één of twee vrijkaarten reserveren. Wilt u zo vriendelijk zijn vóór maandag 24 september a.s. aan te geven met hoeveel personen u naar de voorstelling komt? Tevens vragen wij u uw telefoonnummer te vermelden.

De voorstelling begint om 20.15 uur en de kaarten kunnen worden afgehaald tot drie kwartier voor aanvang. Mocht u gereserveerd hebben en toch verhinderd zijn, neem dan a.u.b. contact op met de kassa van De Kleine Komedie: 020-6240534.

Met vriendelijke groet,
George Visser, TriColour Productions b.v.
Viviënne Ypma, De Kleine Komedie

Kijk