Gemeente Roermond

Landelijk banenmarkt op zaterdag 29 september

Op zaterdag 29 september wordt er weer een landelijke banenmarkt gehouden. Deze banenmarkt - het grootste banenevenement van Nederland
- wordt georganiseerd door het CWI, samen met het UWV en de gemeenten.

Alle CWI-vestigingen, dus ook de vestiging in Roermond, zijn open van 10.00 tot 15.00 uur. Onder het motto Laat je talent werken ontmoeten werkgevers en werkzoekenden elkaar.

De banendag in de CWI-vestiging Roermond wordt om 10.00 uur geopend door burgemeester Henk van Beers in samenwerking met een van de bekendste inwoners van de stad, namelijk Frans Körver. De inmiddels 70-jarige Körver ging na zijn actieve voetballoopbaan als trainer aan de slag. Met diverse profclubs wist hij in totaal 6 maal vanuit de eerste divisie naar de eredivisie te promoveren. Er is geen trainer die deze prestatie heeft geëvenaard.

De nog altijd gedreven Roermondenaar is een schoolvoorbeeld van iemand die zijn talenten tot het uiterste heeft benut. Met hem wordt het motto van deze landelijke banendag Laat je talent werken dan ook extra geaccentueerd.

Laat je talent werken!

De gedachte achter het thema is, dat iedereen over talenten beschikt. Soms is er wat hulp nodig om iemand die vaardigheden te laten ontdekken en hier een beroep aan te verbinden. CWI, UWV en de gemeente Roermond doen er alles aan om werkzoekenden bewust te maken van hun talenten en te laten zien dat deze talenten ook een baan kunnen opleveren.

Werkgevers presenteren hun bedrijf.

Ook werkgevers nemen deel aan de banenmarkt. Zij presenteren hun bedrijf en bieden vacatures aan. Een prachtige gelegenheid om personeel te werven en direct die belangrijke eerste indruk te krijgen van een kandidaat.

Evenals tijdens de vorige banendagen hoopt de organisatie weer vele werkzoekenden, of het nu positieverbeteraars, starters, herintreders of mensen met een relevante opleiding en recente werkervaring zijn, te mogen begroeten.

Publicatiedatum: 19.09.2007 Bijgewerkt: 19.09.2007