Gemeente Zaanstad

25-09-2007

Wilt u graag weten wat er de komende jaren in deze stad staat te gebeuren, dan mag u het debat over de meerjarenbegroting 2008-2011 absoluut niet missen. Hierin presenteert het College van Burgemeester en Wethouders haar plannen voor de toekomst en waar zij de komende jaren extra geld aan wil uitgeven. Het debat vindt plaats op zaterdag 29 september tussen 10.00 en 13.00 uur tijdens het Zaanradioprogramma `de Zaanse Kamer'. Om een levendige discussie te garanderen zijn verschillende andere sprekers uitgenodigd.

U kunt ook zelf deelnemen aan het debat. Dat kan op twee manieren. Het is mogelijk om de uitzending live bij te wonen. Tijdens de uitzending heeft u de gelegenheid om vragen aan het College te stellen. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel een vraag stellen aan het College, dan is het mogelijk uw vraag te mailen naar het speciaal daarvoor geopende emailadres, zaansebegroting@zaanstad.nl. Een aantal gemailde vragen van deze vragen wordt tijdens de uitzending aan de leden van het College voorgelegd.

De uitzending komt rechtstreeks vanuit De Vermaning aan de Westzijde 80-82 in Zaandam.

U kunt het debat ook volgen op Zaanradio. Stem dan af via de ether op 107.1 FM. Op de kabel is het programma te beluisteren via 103.3 FM. Meer informatie over het debat vindt u op de website.